Hello Robert,

To be absolutely sure if it is the sending or receiving application I
suggest you put SocketSpy between it. You find it on user made page.
Then we are sure in wich application is a bug and we can search deeper.

---
Rgds, Wilfried [TeamICS]
http://www.overbyte.be/eng/overbyte/teamics.html
http://www.mestdagh.biz

Thursday, June 4, 2009, 17:58, robertoschler wrote:


> I have an application that opens an outgoing connection to an MJPEG
> streaming server (server push using MIME multi-part boundary method). 
> With my TWSocket code, I connect fine and then I get an arbitrary
> number of frames until the connection appears to stop receiving data,
> permanently.  The data available event never fires again until I close
> the connection and reconnect.  This happens pretty quick.  Sometimes
> it's a small number of frames (e.g. - 1 to 7).  Other times I get a
> nice chunk of about 30 to 50 frames, but always the data reception
> just dries up.

> To make sure the server was not stopping transmission, I coded up a
> simple example using the included Delphi 6 TClientSocket component.  I
> set it to non-blocking mode which is how I use TWSocket too.  It did
> not exhibit the problem.  It kept receiving frames until I shut down
> the connection.

> How can I diagnose and or fix the problem with my TWSocket code?  I would 
> prefer to use that instead.

> Note: I am using Delphi 6 Pro and ICS version 5.

> Thanks,
> Robert


      
> --
> To unsubscribe or change your settings for TWSocket mailing list
> please goto http://lists.elists.org/cgi-bin/mailman/listinfo/twsocket
> Visit our website at http://www.overbyte.be

--
To unsubscribe or change your settings for TWSocket mailing list
please goto http://lists.elists.org/cgi-bin/mailman/listinfo/twsocket
Visit our website at http://www.overbyte.be

Reply via email to