Public bug reported:

I sent this bug into the warzone 2100 dev guys, and you can read their
response below.  SO I am sending into you guys...,


I downloaded the source from "master" Nov 30 2016, it says debug on the start 
screen. I get the following errors.

Ubuntu linux 16.04 all updates installed.

​https://github.com/Warzone2100/warzone2100
~/Data/src$ git clone ​https://github.com/Warzone2100/warzone2100

......
warning |08:56:53: [recvGift:83] Gift (4) from 99, to 4, queue.index 0 (Further 
warnings of this type are suppressed.)
warning |08:56:53: [recvGift:83] Gift (4) from 99, to 5, queue.index 0 (Further 
warnings of this type are suppressed.)
warning |08:56:53: [recvGift:83] Gift (4) from 99, to 6, queue.index 0 (Further 
warnings of this type are suppressed.)
warning |08:56:53: [recvGift:83] Gift (4) from 99, to 7, queue.index 0 (Further 
warnings of this type are suppressed.)
info |09:10:11: [seq_Play:511] unable to open 'sequences/victory.ogg' for 
playback
AL lib: (WW) FreeDevice: (0x2ad0f90) Deleting 2 Buffer(s)
process 10800: arguments to dbus_connection_unref() were incorrect, assertion 
"connection->generation == _dbus_current_generation" failed in file 
../../dbus/dbus-connection.c line 2822.
This is normally a bug in some application using the D-Bus library.
process 10800: arguments to dbus_connection_unref() were incorrect, assertion 
"connection->generation == _dbus_current_generation" failed in file 
../../dbus/dbus-connection.c line 2822.
This is normally a bug in some application using the D-Bus library.
process 10800: arguments to dbus_connection_unref() were incorrect, assertion 
"connection->generation == _dbus_current_generation" failed in file 
../../dbus/dbus-connection.c line 2822.
This is normally a bug in some application using the D-Bus library.
process 10800: arguments to dbus_connection_unref() were incorrect, assertion 
"connection->generation == _dbus_current_generation" failed in file 
../../dbus/dbus-connection.c line 2822.
....

Warzone 2100 guys response:  "That is very strange. We do not use dbus."

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: ubuntu-release-upgrader-core 1:16.04.18
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-51.72-generic 4.4.30
Uname: Linux 4.4.0-51-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_uvm nvidia_drm nvidia_modeset nvidia
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
Architecture: amd64
CrashDB: ubuntu
CurrentDesktop: Unity
Date: Thu Dec  1 17:27:26 2016
InstallationDate: Installed on 2016-09-30 (62 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.1 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160719)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: ubuntu-release-upgrader
Symptom: dist-upgrade
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: ubuntu-release-upgrader (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug dist-upgrade xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1646651

Title:
  Dbus errors after running program

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubuntu-release-upgrader/+bug/1646651/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to