Ah. I misunderstood your post. 

Bob S


> On Feb 12, 2018, at 07:53 , Bob Sneidar via use-livecode 
> <use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> 
> This is the same discussion I have been having for over a year now. Maybe 2. 
> The workaround is to only build for one platform at a time, and quit LC 
> between builds. LC seems to be getting confused about which is the original 
> and which is the copy. It makes a mess of the stack files in your project. 
> You will have to go back to the mainstack or whatever you build from and make 
> sure the included files and stack files are not pointing to copies before 
> building again. 
> 
> Bob S
> 
> 
>> On Feb 12, 2018, at 05:25 , Klaus major-k via use-livecode 
>> <use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
>> 
>> Hi friends,
>> 
>> see subject...
>> 
>> I have a folder with a command line utility, one for Mac and one for Windows.
>> I put this into a folder in -> "specialfolderpath("resources") & "/theCLI"
>> adn add it via "Copy files" to my standalone.
>> 
>> Folder structure
>> theCLI (folder)
>> play ## Mac version
>> play.exe
>> an_important.dll
>> 
>> Now after I built a standalone, Windows worked fine, but nothing worked on 
>> my Mac?
>> Usdually it is the other way round ;-)
>> 
>> So I took a look at the Mac application package and found that the 
>> standalone builder 
>> had put the Mac version of the CLI into the ENGINE folder in a "copy?" of 
>> the original folder
>> but only containing the Mac version? 8-)
>> 
>> In the standalone:
>> specialfolderpath("engine")
>> theCLI  (folder)
>>  play ## Mac Version
>> 
>> specialfolderpath("resources")
>> theCLI  (folder)
>>  play.exe
>>  an_important.dll
>> 
>> This is very clever of the engine on one side, but very stupid on the other!?
>> What gives?
>> 
>> So if I now access that CLI in scripts in the standalone via 
>> specialfolderpath("engine")
>> everything works as advertized, but this cannot be the real McCoy, does it?
>> 
>> Now the thing does not work in the IDE unless I script also to differ 
>> between 
>> IDE and standalone, no big fun really, sigh.
>> 
>> Tested with LC 8.1.9 stable and LC 9dp 11.
>> 
>> Bug or (very undocumented) feature?
>> Or just a egomaniacal behaviour of the engine?
>> 
>> Any hints, comments and whatnot very appreciated! :-)
>> 
>> 
>> Best
>> 
>> Klaus
>> --
>> Klaus Major
>> http://www.major-k.de
>> kl...@major-k.de
>> 
>> 
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode@lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
>> preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


_______________________________________________
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Reply via email to