The server  just in time  isolate from the network,is it a problem?
thats ok?

follows the logs:

server.log:
https://copy.com/Eni9adZSCjyMZNFN

engine.log:
https://copy.com/ayczW9ipHdW4BWni

2016-01-27 5:32 GMT-03:00 Martin Perina <mper...@redhat.com>:
> Hi,
>
> according to the test of login by ovirt-engine-extensions-tool you were 
> logged in
> successfully, so there shouldn't be any issues logging into engine using
> admin@internal ...
>
> Unfortunately both engine.log and server.log ends on Jan 22th and I'd really
> like to see up-to-date logs.
>
> So if you still cannot login into webadmin please do following:
>
> 1. Stop engine service
>
>      systemctl stop ovirt-engine
>
>    or
>
>      service ovirt-engine stop
>
>
> 2. Rotate logs
>
>    cd /var/log/ovirt-engine
>    mv engine.log engine-20160127.log
>    mv server.log server-20160127.log
>
>
> 3. Start engine
>
>      systemctl start ovirt-engine
>
>    or
>
>      service ovirt-engine start
>
>
> 4. Try to login as admin with domain internal using webadmin
>
>
> 5. Try to login as admin@internal using REST API by
>    accessing
>
>      http://SERVER/ovirt-engine/api/datacenters
>
>    Into user please enter full username: admin@internal
>
>
> When done please attach latest server.log and engine.log
>
>
> Thanks a lot
>
> Martin Perina
>
>
> ----- Original Message -----
>> From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
>> To: "Martin Perina" <mper...@redhat.com>
>> Cc: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>, "users" <users@ovirt.org>, "Amador 
>> Pahim" <apa...@redhat.com>
>> Sent: Tuesday, January 26, 2016 8:46:12 PM
>> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
>>
>> hello,
>>
>> setup.log:
>> https://copy.com/lIYzccOnwCiW7e9q
>>
>> and output the command :
>> https://copy.com/7psvpyUzUq0FKW31
>>
>> error screen when i try to login on webadmin:
>> https://copy.com/CfKZePnGFmIwF7B8
>>
>> Thanks
>>
>> 2016-01-26 12:24 GMT-03:00 Martin Perina <mper...@redhat.com>:
>> > And also could you try to login using extension test tool:
>> >
>> >   ovirt-engine-extensions-tool aaa login-user --profile=internal
>> >   --user-name=admin --password=interactive:
>> >
>> > and post the output of the command.
>> >
>> > Thanks a lot
>> >
>> > Martin Perina
>> >
>> > ----- Original Message -----
>> >> From: "Martin Perina" <mper...@redhat.com>
>> >> To: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
>> >> Cc: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>, "users" <users@ovirt.org>, "Amador
>> >> Pahim" <apa...@redhat.com>
>> >> Sent: Tuesday, January 26, 2016 4:12:21 PM
>> >> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
>> >>
>> >> Could you please share also your server.log?
>> >>
>> >> Thanks
>> >>
>> >> Martin Perina
>> >>
>> >> ----- Original Message -----
>> >> > From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
>> >> > To: "Martin Perina" <mper...@redhat.com>
>> >> > Cc: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>, "users" <users@ovirt.org>,
>> >> > "Amador
>> >> > Pahim" <apa...@redhat.com>
>> >> > Sent: Tuesday, January 26, 2016 4:03:16 PM
>> >> > Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
>> >> >
>> >> > And here the engine.log:
>> >> > https://copy.com/TWjgIu7KwSkcmRZ8
>> >> >
>> >> > the log started 2016-01-19.
>> >> >
>> >> > 2016-01-26 11:57 GMT-03:00 Marcelo Leandro <marcelol...@gmail.com>:
>> >> > > I didn't change nothing on jan 20th and it happened on 22th.
>> >> > > I can't login into the web admin.
>> >> > >
>> >> > > Thanks
>> >> > >
>> >> > > 2016-01-26 9:55 GMT-03:00 Martin Perina <mper...@redhat.com>:
>> >> > >> Hi Marcelo,
>> >> > >>
>> >> > >> sorry for late response, too many tasks on me at the moment :-(
>> >> > >>
>> >> > >> As Eli said important issues started at 2016-01-20, but engine-setup
>> >> > >> log you posted is dated at 2016-01-22. So, did you perform any
>> >> > >> upgrade on important configuration changed on Jan 20th? If so could
>> >> > >> you please share also this setup log?
>> >> > >>
>> >> > >> Regarding login: I haven't found any issue logging, I see many
>> >> > >> successful
>> >> > >> logins of admin@internal in the log. So are you able to login into
>> >> > >> webadmin
>> >> > >> or not?
>> >> > >>
>> >> > >> Thanks
>> >> > >>
>> >> > >> Martin Perina
>> >> > >>
>> >> > >> ----- Original Message -----
>> >> > >>> From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
>> >> > >>> To: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>
>> >> > >>> Cc: "Martin Perina" <mper...@redhat.com>, "users" <users@ovirt.org>,
>> >> > >>> "Amador Pahim" <apa...@redhat.com>
>> >> > >>> Sent: Tuesday, January 26, 2016 12:27:55 PM
>> >> > >>> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to
>> >> > >>> 3.6
>> >> > >>>
>> >> > >>> Martins, can you help me ? I can't administer my environment.
>> >> > >>>
>> >> > >>> 2016-01-25 8:30 GMT-03:00 Eli Mesika <emes...@redhat.com>:
>> >> > >>> > Adding Martin
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > There are some aaa errors before that, but first significant error
>> >> > >>> > is
>> >> > >>> > in
>> >> > >>> > 2016-01-20 00:14:55,002
>> >> > >>> > Can you take a look ?
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > ----- Original Message -----
>> >> > >>> >> From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
>> >> > >>> >> To: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>
>> >> > >>> >> Cc: users@ovirt.org, "Amador Pahim" <apa...@redhat.com>
>> >> > >>> >> Sent: Sunday, January 24, 2016 1:48:04 PM
>> >> > >>> >> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to
>> >> > >>> >> 3.6
>> >> > >>> >>
>> >> > >>> >> It's here : https://copy.com/TWjgIu7KwSkcmRZ8
>> >> > >>> >>
>> >> > >>> >>
>> >> > >>> >> ----- Original Message -----
>> >> > >>> >> > From: "Amador Pahim" <apa...@redhat.com>
>> >> > >>> >> > To: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>, users@ovirt.org
>> >> > >>> >> > Cc: emes...@redhat.com
>> >> > >>> >> > Sent: Friday, January 22, 2016 7:08:20 PM
>> >> > >>> >> > Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5
>> >> > >>> >> > to
>> >> > >>> >> > 3.6
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >> > On 01/22/2016 03:03 PM, Marcelo Leandro wrote:
>> >> > >>> >> > > After engine-setup from ovirt-engine-3.5.6.2-1.el7.centos to
>> >> > >>> >> > > ovirt-engine-3.6.1.3-1.el7.centos, I'm not able to login
>> >> > >>> >> > > anymore.
>> >> > >>> >> > > The
>> >> > >>> >> > > engine.log say
>> >> > >>> >> > > Caused by: org.codehaus.jackson.map.JsonMappingException:
>> >> > >>> >> > > Invalid
>> >> > >>> >> > > type
>> >> > >>> >> > > id 'org.ovirt.engine.core.common.businessentities.DiskImage'
>> >> > >>> >> > > (for
>> >> > >>> >> > > id
>> >> > >>> >> > > type 'Id.class'): no such class found (through reference
>> >> > >>> >> > > chain:
>> >> > >>> >> > >
>> >> > >>> >> org.ovirt.engine.core.common.action.AddVmFromSnapshotParameters["vm"]->org.ovirt.engine.core.common.businessentities.VM["diskList"])
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >> > hmm, I see a similar msg here:
>> >> > >>> >> > http://lists.ovirt.org/pipermail/devel/2015-July/010976.html
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >> > Not sure if related. Eli? Any thoughts here?
>> >> > >>> >>
>> >> > >>> >> I don't think it is related ...
>> >> > >>> >> Amador, can you please attach a full engine log ?
>> >> > >>> >>
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >> > >
>> >> > >>> >> > > Here the setup log:
>> >> > >>> >> > > https://copy.com/YBddV8bg3tnjHnwp
>> >> > >>> >> > >
>> >> > >>> >> > > And here the engine.log:
>> >> > >>> >> > > https://copy.com/TWjgIu7KwSkcmRZ8
>> >> > >>> >> > >
>> >> > >>> >> > > Need urgent assistance. Thank you in advance.
>> >> > >>> >> > >
>> >> > >>> >> > > Best Regards,
>> >> > >>> >> > > Marcelo Leandro
>> >> > >>> >> > > _______________________________________________
>> >> > >>> >> > > Users mailing list
>> >> > >>> >> > > Users@ovirt.org
>> >> > >>> >> > > http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >> >
>> >> > >>> >>
>> >> > >>>
>> >> >
>> >>
>>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to