One issue with the bug is that sometimes the exclamation shows even when
nothing is wrong. Sorry about that.

3.6.5 is out now --
http://resources.ovirt.org/pub/ovirt-3.6/rpm/el6/noarch/ovirt-engine-3.6.5.3-1.el6.noarch.rpm
Sometimes it takes a day for mirrors to update

Best wishes,
Greg


On Thu, Apr 21, 2016 at 7:04 PM, Jack Greene <j...@sdhelp.com> wrote:

> Hi RK
>
>
>
> I’ve been having this same challenge for the past couple days.  It doesn’t
> matter if the Windoze VM is up or down, GMT or Pacific (even tried Israel
> +2),  Windoze 2012r2, 10sp1, 7 all enterprise isos.
>
>
>
> When will 3.6.5 be available?  I can’t really show the lab to my
> co-workers with a bunch of exclamation marks.
>
>
>
> Installed: ovirt-engine-3.6.4.1-1.el6.noarch
>
>
>
> [root@engine1 ~]# yum update ovirt-engine
>
> Loaded plugins: fastestmirror, versionlock
>
> Setting up Update Process
>
> Loading mirror speeds from cached hostfile
>
> * base: dallas.tx.mirror.xygenhosting.com
>
> * extras: mirror.scalabledns.com
>
> * ovirt-3.6: resources.ovirt.org
>
> * ovirt-3.6-epel: linux.mirrors.es.net
>
> * ovirt-3.6-jpackage-6.0-generic: mirror.ibcp.fr
>
> * updates: mirrors.sonic.net
>
> No Packages marked for Update
>
>
>
> Thanks, Jack
>
>
>
>
>
> *From:* users-boun...@ovirt.org [mailto:users-boun...@ovirt.org] *On
> Behalf Of *RK RK
> *Sent:* Thursday, April 21, 2016 2:12 AM
> *To:* Alexander Wels <aw...@redhat.com>
> *Cc:* users <users@ovirt.org>
> *Subject:* Re: [ovirt-users] VM status
>
>
>
> Hi Kevin,
>
> The issue you reported was fixed in the most recent release 3.6.5
>
> BZ 1304729 <https://bugzilla.redhat.com/1304729> *Hovering above an
> exclamation mark next to vm icon does not produce the expected message*
>
>
>
> On Wed, Apr 20, 2016 at 6:08 PM, Alexander Wels <aw...@redhat.com> wrote:
>
> On Wednesday, April 20, 2016 02:30:01 PM Kevin C wrote:
> > Hi,
> >
> > I have exclamation mark on some VM. But I can't have more informations
> when
> > I hover my mouse over my VM (I only and "Up/Down" status or
> > "Server/Desktop")
> >
> > How can I know where is the problem ?
> >
> > Thanks a lot
>
> There is/was a bug that prevented the tooltip from showing the actual
> error.
> Not sure which version this is fixed in. Anyway the exclamation is usually
> one
> of two things:
>
> 1. The defined OS for the VM doesn't match the actual detected OS in the VM
> (For instance you selected Windows 7 and the actual installed one is
> Windows 7
> 64bit).
> 2. The timezone doesn't match. This might cause some timezone related
> issues
> and that is why the exclamation mark is there.
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
>
>
> --
>
>
> With Regards,
> RK,
> +91 9840483044
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>


-- 
Greg Sheremeta, MBA
Red Hat, Inc.
Sr. Software Engineer
gsher...@redhat.com
919-741-4016
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to