Thanks for the explanation.
RFE is created: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1370141

On Thu, Aug 25, 2016 at 12:05 PM, Ramesh Nachimuthu <rnach...@redhat.com>
wrote:

>
>
> On 08/25/2016 03:15 PM, knarra wrote:
>
> On 08/25/2016 01:20 PM, Renout Gerrits wrote:
>
> Hi all,
>
> Is there a way to enable the Gluster Service for a cluster in the hosted
> engine deploy?
> In the config append you make the gluster service available with:
> OVESETUP_CONFIG/applicationMode=str:both. But how would one enable it?
>
>
>
> Currently it is missing. You have to run *"engine-config -s
> AllowClusterWithVirtGlusterEnabled=true"* first to enable both gluster
> and virt in same cluster and edit the cluster using API or UI.
> Please rise an RFE  so that we can enable this in next release.
>
> Regards,
> Ramesh
>
>
> I would like to enable it automatically. Now I change it afterwards with
> API,
>
> There is no automatic way as of now to do this. It can either be done via
> API or UI.
>
> but after the change I have to put the hosts into maintenance and activate
> them again. It would seems there must be a better way to do this.
>
> This is an issue as of now. There is a bug logged to track this
> <https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1313497>
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1313497
>
> Hope this helps !!
>
>
> Thanks,
> Renout
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing listUsers@ovirt.orghttp://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing listUsers@ovirt.orghttp://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to