Try this on the host:

iscsiadm -m discovery -t st -p 10.206.67.46
iscsiadm -m node -L all
iscsiadm -m node
iscsiadm -m session
multipath -ll

and pastebin the output

On Tue, Sep 20, 2016 at 10:54 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote:

> Yes I did that too but no luck :(
>
> Thanks,
> Nagaraju
>
>
> On Tue, Sep 20, 2016 at 8:06 PM, Dan Yasny <dya...@gmail.com> wrote:
>
>> After you discover, did you also click the login button?
>>
>> On Tue, Sep 20, 2016 at 10:28 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> Below are the Steps,
>>>
>>> Under Storage Tab:New Domain -->Name>Domain Type-->Data/iSCSi-->Select
>>> the Host -->Discover the Targets ,
>>>
>>> After giving all the info able to detect the iSCSI targets but uable to
>>> get the Lun id ,below are the details of the logs.
>>>
>>>
>>> http://pastebin.com/ph1YSqhH
>>>
>>> Thanks,
>>> Nagaraju
>>>
>>>
>>> On Tue, Sep 20, 2016 at 6:47 PM, Dan Yasny <dya...@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Can you describe what you tried to do and how it failed?
>>>>
>>>> On Tue, Sep 20, 2016 at 5:54 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> HI All,
>>>>>
>>>>> While configuring iSCSI LUN is not getting detected any documents to
>>>>> configure iSCSI in oVirt ?
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> Nagaraju
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Users mailing list
>>>>> Users@ovirt.org
>>>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to