This log did not help me either because during this specific time there was
no logs in the engine.

2016-10-12 09:51:35,296 INFO
(org.ovirt.thread.pool-8-thread-13) [141b5168] Finished automatic refresh
process for 'ISO' file type with success, for storage domain id
2016-10-12 10:42:49,188 INFO
(DefaultQuartzScheduler8) [63f92190] Backup check started.

This means that it is not the engine attempting to connect.
@Simone can you please check whether this is hosted engine?

Looking more in to the logs I see that after hostdeploy there are no more
attempts to connect from the engine:

2016-10-03 23:28:47,891 INFO  [org.ovirt.engine.core.uutils.ssh.SSHDialog]
(DefaultQuartzScheduler8) [4afdc494] SSH execute 'root@ractor.mynewdomain'
'umask 0077; MYTMP="$(TMPDIR="${OVIRT_TMPDIR}" mktemp -d -t
ovirt-XXXXXXXXXX)"; trap "chmod -R u+rwX \"${MYTMP}\" > /dev/null 2>&1; rm
-fr \"${MYTMP}\" > /dev/null 2>&1" 0; tar --warning=no-timestamp -C
"${MYTMP}" -x &&  "${MYTMP}"/ovirt-host-mgmt DIALOG/dialect=str:machine

Later in the logs I can see bunch of redeploys but no sign of attempt to

Can you please share one of the host deploy logs?

According to the logs this is the last one:


On Wed, Oct 12, 2016 at 4:23 PM, Gianluca Cecchi <>

> On Wed, Oct 12, 2016 at 3:59 PM, Piotr Kliczewski <>
> wrote:
>> As you listed engine logs end 14 minutes before vdsm logs start. It
>> should be enough if you sent older vdsm log which covers
>> engine logs time frame.
>> Thanks,
>> Piotr
> Here it is the vdsm.log.6.xz file:
> view?usp=sharing
> that covers the previous hour from
> jsonrpc.Executor/4::DEBUG::2016-10-12 10:01:01,928::__init__::530::
> jsonrpc.JsonRpcServer::(_handle_request) Calling 'Host.getHardwareInfo'
> in bridge with {}
> to
> mailbox.SPMMonitor::DEBUG::2016-10-12 11:01:00,542::storage_mailbox:
> :733::Storage.Misc.excCmd::(_checkForMail) SUCCESS: <err> = '1+0 records
> in\n1+0 records out\n1024000 bytes (1.0 MB) copied, 0.00410016 s, 250
> MB/s\n'; <rc> = 0
Users mailing list

Reply via email to