Hi,

You just need to patch ovf2VmParams.py the other 3 files are just for testing purpose.
Don't forget to restart *ovirt-ha-agent* service before starting HE VM.

Rgds,
Arsène


On 04/20/2017 07:19 PM, Gianluca Cecchi wrote:
On Wed, Apr 19, 2017 at 4:26 PM, Arsène Gschwind <arsene.gschw...@unibas.ch <mailto:arsene.gschw...@unibas.ch>> wrote:

    I did start the hosted engine on the host I've applied the patch
    but I've forgot to restart ovirt-ha-agent, and now it works.

    Great job, thanks

    Best regards,
    Arsène



Hello,
I have the same on my single host hosted engine environment, after passing from 4.1.0 to 4.1.1
I tried to change the file as in gerrit entry

/usr/lib/python2.7/site-packages/ovirt_hosted_engine_ha/lib/ovf/ovf2VmParams.py

[root@ractor ovf]# diff ovf2VmParams.py ovf2VmParams.py.bck
164,168d163
< def buildGraphics(device):
<     graphics = buildDevice(device)
<     return graphics
<
<
257,258d251
<             elif t == 'graphics':
< devices.append(buildGraphics(device))

I don't find in my environment the other 3 files
ovf2VmParams_test.py
ovf_test.xml
ovf_test_max_vcpu.xml

Then I
set global maintenance
restart ovirt-guest-agent
shutdown engine vm
exit global maintenance
the engine vm starts up and I'm able to connect, but its console still grey....


--

*Arsène Gschwind*
Fa. Sapify AG im Auftrag der Universität Basel
IT Services
Klingelbergstr. 70 |  CH-4056 Basel  |  Switzerland
Tel. +41 79 449 25 63  | http://its.unibas.ch <http://its.unibas.ch/>
ITS-ServiceDesk: support-...@unibas.ch | +41 61 267 14 11

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to