I've noticed the same issue on 4.0.  Clicking OK *does* start the
upgrade but the dialog box doesn't update properly to notify you that it
is working.  The issue happens in Chrome and Opera no matter what OS I
login from.


On 04/21/2017 12:50 PM, Nelson Lameiras wrote:
> Hello,
>
> Since "upgrade" functionality is available for hosts in oVirt GUI I
> have this strange bug :
>
> - Click on "Installation>>Upgrade"
> - Click "ok" on confirmation screen
> - -> (bug) confirmation screen does not dissapear as expected
> - Click "ok" again on confirmation screen -> error : "system is
> already upgrading"
> - Click "cancel" to be able to return to oVirt
>
> This happens using on :
> ovirt engine : oVirt Engine Version: 4.1.1.6-1.el7.centos
> client : windows 10
> client : chrome Version 57.0.2987.133 (64-bit)
>
> This bug was already present on oVirt 4.0 before updating to 4.1.
>
> Has anybody else have this problem?
>
> (will try to reproduce with firefox, IE)
>
> cordialement, regards,
>
> <https://www.lyra-network.com/>
>       
> Nelson LAMEIRAS
> Ingénieur Systèmes et Réseaux/ Systems and Networks engineer
> Tel: +33 5 32 09 09 70
> nelson.lamei...@lyra-network.com <mailto:nelson.lamei...@lyra-network.com>
> www.lyra-network.com <https://www.lyra-network.com/> | www.payzen.eu
> <https://payzen.eu>
>
> <https://www.youtube.com/channel/UCrVl1CO_Jlu3KbiRH-tQ_vA>
>       <https://www.linkedin.com/company/lyra-network_2>
>       <https://twitter.com/LyraNetwork>
>       <https://payzen.eu>
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> Lyra Network, 109 rue de l'innovation, 31670 Labège, FRANCE
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to