Hi Pavel,

Can you explain how did you find the issue.

I'm new in OVN and I experience the same symptoms .

I'm not sure what will be the best approach to start cleanly with OVN.

Best Regards,
Strahil NikolovOn Dec 10, 2019 19:06, Pavel Nakonechnyi <pa...@gremwell.com> 
wrote:
>
> Hi Pavel Nakonechnyi, 
>
> > 
> > However, if such VMs are on different hosts, then no packets are received 
> > on both VMs. 
> > 
> > Could you please suggest me a way to properly debug and fix this problem? I 
> > would like to be able to distribute several VMs connected to the single 
> > virtual network across hosts. 
> > 
>
> It appears that the problem was (as usual) with my setup which is a bit messy 
> as it was based on experimental environment. The issues was triggered by 
> changing the IP address of one of the hosts. I actually just added an alias 
> to ovrtmgmnt  interface and then changed the IP via oVirt engine... 
>
> Anyway, command `ovs-vsctl list Interface` showed that one of the switch 
> peers was still referenced by the old, unused IP address. The easiest way to 
> fix it for me was to re-add the host to cluster. After that cross-host 
> communication between VMs started to work properly. 
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list -- users@ovirt.org
> To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org
> Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/
> oVirt Code of Conduct: 
> https://www.ovirt.org/community/about/community-guidelines/
> List Archives: 
> https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/XC6UEXHBEEX2IL4JZEAFSJOUOVZ36IQW/
_______________________________________________
Users mailing list -- users@ovirt.org
To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org
Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/
oVirt Code of Conduct: 
https://www.ovirt.org/community/about/community-guidelines/
List Archives: 
https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/EW6EVJ3ITD3FBJXBOEUJQNZDQ23ESKHW/

Reply via email to