An addition to this post.
1) When I go to "edit page", then click "preview" and then click "back to
edit", I can see the links hierarchy properly rendered at the top of the
page (according to the parent that is currently set in the parent input).
But when I save the page, no link hierarchy rendered (only space and the
page itself). 

2) Another weird thing is that we had some error when uploading 3 images (by
using WYSIWYG editor insert image functionality). Corresponding log from
xwiki.log

2010-03-25 11:33:33,592
[http://wikihost/xwiki/resources/js/xwiki/wysiwyg/xwe/WikiService.gwtrpc]
[http://wikihost/xwiki/resources/js/xwiki/wysiwyg/xwe/WikiService.gwtrpc]
WARN  server.DefaultWikiService       - Failed to get attachment:
SQLStatistics010sm83k6zpjb24032010.gif not found. 
> 
So we re-uploaded them as attachments (preserving same names that were used
in case of errors) with links added in xwiki mode. The weirdness is that
from time those images simply disappear without any message in logs.

I will try one use-case related to 2), will re-upload the images again,
create a copy page and delete it. Looks like previous time I did that there
was an error about those 3 charmed images in logs 


> 2010-03-25 17:47:36,807
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> WARN  .XWikiHibernateAttachmentStore  - Error loading attachment content
> when deleting attachment EmChartBeanLoadTest2.1.3night24-25-03-2010.gif of
> doc TestSpace.2132425032010LoadTests2 
> 2010-03-25 17:47:36,813
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> WARN  .XWikiHibernateAttachmentStore  - Error loading attachment content
> when deleting attachment SQLStatistics010sm83k6zpjb24032010.gif of doc
> TestSpace.2132425032010LoadTests2 
> 2010-03-25 17:47:36,814
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> [http://wikihost/xwiki/bin/delete/TestSpace/2132425032010LoadTests2?confirm=1]
> WARN  .XWikiHibernateAttachmentStore  - Error loading attachment content
> when deleting attachment SQLStatistics7mgg04hswgvtc24032010.gif of doc
> TestSpace.2132425032010LoadTests2 
> 

There was also some warning in the logs when copying the page


> 2010-03-25 17:44:42,264
> [http://wikihost/xwiki/bin/view/XWiki/CopyDocument?sourcedoc=xwiki%3ATestSpace.2132425032010LoadTests&language=&targetdoc=xwiki%3ATestSpace.2132425032010LoadTests2]
> [http://wikihost/xwiki/bin/view/XWiki/CopyDocument?sourcedoc=xwiki%3ATestSpace.2132425032010LoadTests&language=&targetdoc=xwiki%3ATestSpace.2132425032010LoadTests2]
> WARN  internal.DefaultVelocityEngine  - Deprecated usage of method
> [com.xpn.xwiki.XWiki.copyDocument] in velocity ma...@11,25 
> 

Regards,
  Roman
-- 
View this message in context: 
http://n2.nabble.com/Unable-to-restore-page-from-orphaned-list-even-though-the-parent-is-successfully-set-on-update-tp4798786p4805710.html
Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to