https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=25722

--- Comment #14 from Bawolff <bawolff...@gmail.com> 2010-11-02 13:57:03 UTC ---
(In reply to comment #13)
> (In reply to comment #12)
> > (In reply to comment #11)
> > > boxes at preferences/gadgets, and... There is a blue "Create"!
> > > 
> > > Then I rechecked/unchecked each to find which causes the problem, but it 
> > > seems
> > > re-enabling anything I used "Gadgets" would cause it to change back to a 
> > > blue
> > > "Edit"...
> > 
> > It would be helpfull narrow-down which Gadget on en.wikipedia is causing 
> > this.
> > Do so by unchecking everything, clearing (see [[MediaWiki:Clearyourcache]] 
> > to
> > learn how) your cache, and verifying that the link correctly reads "Create" 
> > in
> > red.
> > 
> > Then enable one on of the gadgets you used to have and clear cache again and
> > refresh the file-page again, and so forth untill it goes wrong.
> 
> Yup, thats what I did, as I said in Comment-11. Enabling anything causes the
> problem...

Can you give a specific example of one gadget, where having that, and that
alone enabled causes the issue. I just tried a random one, and the behaviour
did not occur. I can't imagine you tested all 32 different choices to say that
any of them cause the issue.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to