On 10/17/2016 11:10 PM, Song BJ Yang wrote:
> hi Rich, Victor,
>
> when os provision is finished successfully, the node will still try to boot 
> from
> network, but since xCAT will leave a "#boot exit" in the boot loader
> configuration to tell the node to exit and try the next boot option
> configured in firmware.
>
> # cat /tftpboot/xcat/xnba/nodes/<node>
> #!gpxe
> #boot
> exit
>
> ps, xCAT provide a doc on os provision on lenovo nx360m5
> https://sourceforge.net/p/xcat/wiki/XCAT_iDataPlex_Cluster_Quick_Start/#begin-installation


Thanks Yang/Victor

Double checking the  BootOrder.BootOrder
settings - I believe I see the problem now.

Rich

> ------------------------------------------------------------------------------
> YANG Song (杨嵩)
> IBM China System Technology Laboratory
> Tel: 86-10-82452903
> Email: yang...@cn.ibm.com
> Address: Building 28, ZhongGuanCun Software Park,
> No.8, Dong Bei Wang West Road, Haidian District Beijing 100193, PRC
>
> 北京市海淀区东北旺西路8号中关村软件园28号楼
> 邮编: 100193
>
>
>
>     ----- Original message -----
>     From: Victor Hu/Poughkeepsie/IBM
>     To: xCAT ALL@WWPDL
>     Cc:
>     Subject: Fw: [xcat-user] problem when booting node from disk after install
>     Date: Tue, Oct 18, 2016 7:39 AM
>
>     Can someone look at this issue?
>     Don't we normally leave the boot to network and simply put "#boot" to tell
>     the boot loader to continue to the next boot?
>     Regards,
>     *VICTOR K. HU*
>     HPC Software Development
>     
> --------------------------------------------------------------------------------
>     Phone: 1-845-433-9571
>     E-mail: v...@us.ibm.com <mailto:v...@us.ibm.com>
>       
>     IBM
>     2455 South Road, Poughkeepsie, NY 12601-5400
>     United States
>
>
>
>
>         ----- Original message -----
>         From: Rich Sudlow <r...@nd.edu>
>         To: xCAT Users Mailing list <xcat-user@lists.sourceforge.net>
>         Cc:
>         Subject: [xcat-user] problem when booting node from disk after install
>         Date: Mon, Oct 17, 2016 12:01 PM
>
>         We are installing a number of Lenovo nx360m5 nodes -
>         they're set to network boot they come up - they build ok
>         but after they reboot the they're told to boot from the
>         local disk by dhcp they don't.  If I manually switch the
>         node to boot from disk that works fine.
>
>         I think this may have been discussed here previously??
>
>         Any help would be appreciated.
>
>         Thanks,
>
>         Rich
>
>
>
>         --
>         Rich Sudlow
>         University of Notre Dame
>         Center for Research Computing - Union Station
>         506 W. South St
>         South Bend, In 46601
>
>         (574) 631-7258 (office)
>         (574) 807-1046 (cell)
>
>         
> ------------------------------------------------------------------------------
>         Check out the vibrant tech community on one of the world's most
>         engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
>         _______________________________________________
>         xCAT-user mailing list
>         xCAT-user@lists.sourceforge.net
>         https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xcat-user
>
>
>
>
>
>


-- 
Rich Sudlow
University of Notre Dame
Center for Research Computing - Union Station
506 W. South St
South Bend, In 46601

(574) 631-7258 (office)
(574) 807-1046 (cell)

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most 
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
xCAT-user mailing list
xCAT-user@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xcat-user

Reply via email to