> On 7 Feb 2018, at 22:43, Máté Tüske <matetu...@gmail.com> wrote:
> 
> Hi,
> 
> I try to build custom image with mono. Previously I did it successfully, but 
> now I ran into some issue and I cannot solve it.
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Engine.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(System.Xml), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Utilities.v3.5.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(System), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Engine.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(mscorlib), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(mscorlib), but 
> no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(System.Xml), but 
> no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(System), but no 
> providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires 
> mono(System.Configuration), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(Mono.Security), 
> but no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6.2-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6.2 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6.2? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.7-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.7 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.7? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/xbuild/Microsoft/NuGet/Microsoft.NuGet.Build.Tasks.dll 
> contained in package mono-xbuild requires mono(mscorlib), but no providers 
> found in RDEPENDS_mono-xbuild? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6.1-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6.1 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6.1? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/gac/Mono.Messaging.RabbitMQ/4.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Messaging.RabbitMQ.dll
>  contained in package mono-gac requires mono(mscorlib), but no providers 
> found in RDEPENDS_mono-gac? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.5/Microsoft.CodeAnalysis.Scripting.dll contained in package 
> mono-libs-4.5 requires mono(System.Runtime.Loader), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-4.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA run found fatal errors. Please 
> consider fixing them.
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: Function failed: do_package_qa
> Can you help me with this?
> 
> regards,
> Matthew
Hi,

I’m in the middle of the Red Sea at the moment but if you can provide your 
build configuration I’ll take a look next week (assuming this hasn’t been 
resolved in the meantime)

Cheers,

Alex


> -- 
> _______________________________________________
> yocto mailing list
> yocto@yoctoproject.org
> https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto
-- 
_______________________________________________
yocto mailing list
yocto@yoctoproject.org
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto

Reply via email to