Hi,

thank you for the help. Here are some information about the configuration

Build Configuration:
BB_VERSION           = "1.36.0"
BUILD_SYS            = "x86_64-linux"
NATIVELSBSTRING      = "universal"
TARGET_SYS           = "arm-poky-linux-gnueabi"
MACHINE              = "raspberrypi"
DISTRO               = "poky"
DISTRO_VERSION       = "2.4.1"
TUNE_FEATURES        = "arm armv6 vfp arm1176jzfs callconvention-hard"
TARGET_FPU           = "hard"
meta
meta-poky            = "rocko:21ba45aa77e4d43a93cd96d859707a4758e8b64b"
meta-oe
meta-multimedia
meta-networking
meta-perl
meta-python          = "rocko:a65c1acb1822966c3553de9fc98d8bb6be705c4e"
meta-qt5             = "rocko:db881bb4917628ad3eb1fa7c4f27915cf2ae60f4"
meta-raspberrypi     = "rocko:510009f0c825cd7992d2d37e9ed0007f6c3be723"
meta-security        = "rocko:3d4183b6b4d4ac530c232bcff338af6a9158f8df"
meta-rpi             = "rocko:ef2d1e76fb91859eb5de322b71df9bcb2a17ff61"
meta-icontrall       = "rocko:21ba45aa77e4d43a93cd96d859707a4758e8b64b"
meta-mono            = "rocko:9c9d3a5ba5196595915b0ebfd1e6acaffb640c0a"

The problem still exists sadly.

Matthew

On Thu, Feb 8, 2018 at 8:13 AM, Alex J Lennon <ajlen...@dynamicdevices.co.uk
> wrote:

>
>
> On 7 Feb 2018, at 22:43, Máté Tüske <matetu...@gmail.com> wrote:
>
> Hi,
>
> I try to build custom image with mono. Previously I did it successfully,
> but now I ran into some issue and I cannot solve it.
>
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Engine.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(System.Xml), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Utilities.v3.5.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(System), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/3.5-api/Microsoft.Build.Engine.dll contained in package 
> mono-libs-3.5 requires mono(mscorlib), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-3.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(mscorlib), but 
> no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(System.Xml), but 
> no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(System), but no 
> providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires 
> mono(System.Configuration), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/mono-configuration-crypto/4.5/Mono.Configuration.Crypto.dll 
> contained in package mono-configuration-crypto requires mono(Mono.Security), 
> but no providers found in RDEPENDS_mono-configuration-crypto? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6.2-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6.2 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6.2? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.7-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.7 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.7? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/xbuild/Microsoft/NuGet/Microsoft.NuGet.Build.Tasks.dll 
> contained in package mono-xbuild requires mono(mscorlib), but no providers 
> found in RDEPENDS_mono-xbuild? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.6.1-api/Mono.Debugger.Soft.dll contained in package 
> mono-api-4.6.1 requires mono(Mono.Cecil), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-api-4.6.1? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/gac/Mono.Messaging.RabbitMQ/4.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Messaging.RabbitMQ.dll
>  contained in package mono-gac requires mono(mscorlib), but no providers 
> found in RDEPENDS_mono-gac? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA Issue: 
> /usr/lib/mono/4.5/Microsoft.CodeAnalysis.Scripting.dll contained in package 
> mono-libs-4.5 requires mono(System.Runtime.Loader), but no providers found in 
> RDEPENDS_mono-libs-4.5? [file-rdeps]
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: QA run found fatal errors. Please 
> consider fixing them.
> ERROR: mono-5.4.1.6-r0 do_package_qa: Function failed: do_package_qa
>
> Can you help me with this?
>
>
> regards,
>
> Matthew
>
> Hi,
>
> I’m in the middle of the Red Sea at the moment but if you can provide your
> build configuration I’ll take a look next week (assuming this hasn’t been
> resolved in the meantime)
>
> Cheers,
>
> Alex
>
>
> --
> _______________________________________________
> yocto mailing list
> yocto@yoctoproject.org
> https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto
>
>
-- 
_______________________________________________
yocto mailing list
yocto@yoctoproject.org
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto

Reply via email to