Ok.

Thanks for your help


MZ


Il 13/04/2018 09:49, Zoran Stojsavljevic ha scritto:
Hello Mauro,

Seems that you have somehow included duplicate recipes for xcb-util, in form of libxcb-util.

I found the base package xcb-util in my base: meta (Open Embedded) layer:

[user@localhost beaglebone-rocko-18.0.0]$ find . -name xcb-uti*
/*./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util_0.4.0.bb <http://xcb-util_0.4.0.bb>*/ ./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util-renderutil_0.3.9.bb <http://xcb-util-renderutil_0.3.9.bb> ./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util-keysyms_0.4.0.bb <http://xcb-util-keysyms_0.4.0.bb> ./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util-wm_0.4.1.bb <http://xcb-util-wm_0.4.1.bb>
./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util.inc
./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util-image_0.4.0.bb <http://xcb-util-image_0.4.0.bb>
./meta/recipes-graphics/xorg-lib/xcb-util-image
[user@localhost beaglebone-rocko-18.0.0]

Since you are, after all, using imx6dl, you probably included quite a few more layers from Frescale/NXP, with doubled libxcb-util package included as well.

Please, search for it there.

Best Regards,
Zoran
_______

On Fri, Apr 13, 2018 at 6:19 AM, Mauro Ziliani <ma...@faresoftware.it <mailto:ma...@faresoftware.it>> wrote:

    Hi all.

    My name's Mauro and I write from Parma, Italy.


    I'm in trouble because recently I get a collision error.

    It seems that more than one recipes try to install the same file
    in the same path in populate_sdk task

    This is an example

    --------------

    ERROR: xcb-util-0.4.0-r0 do_populate_sysroot: The recipe xcb-util
    is trying to install files into a shared area when those files
    already exist. Those files and their manifest location are:
    
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/libxcb-util.la
    <http://libxcb-util.la>
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/libxcb-util.so
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/libxcb-util.so.1.0.0
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/libxcb-util.a
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/libxcb-util.so.1
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/pkgconfig/xcb-event.pc
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/pkgconfig/xcb-util.pc
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/pkgconfig/xcb-aux.pc
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/lib/pkgconfig/xcb-atom.pc
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/include/xcb/xcb_event.h
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/include/xcb/xcb_util.h
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/include/xcb/xcb_aux.h
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/usr/include/xcb/xcb_atom.h
     
/media/mauro/Sviluppo/CatellaniGroup/ibr115/bsp/clini5-build/tmp/sysroots/imx6dlsabresd/sysroot-providers/xcb-util
    --------------


    I'm working with a Jethro distro

    How can I solve this problem?


    Best regards,

      MZ

-- _______________________________________________
    yocto mailing list
    yocto@yoctoproject.org <mailto:yocto@yoctoproject.org>
    https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto
    <https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto>



-- 
_______________________________________________
yocto mailing list
yocto@yoctoproject.org
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto

Reply via email to