Am Sonntag, 4. Juni 2006 12:44 schrieb [EMAIL PROTECTED]:
> Hi Florian
>
> Change the default defined in the interface for the
> layer attribute to:
>
> default=u'',
>
> instead of:
>
> default='',
>
> I guess there is a layer attribute somewhere
> in a interface which looks something like:
>
> layer = zope.schema.TextLine(
>     title=_('Layer'),
>     default=u'',
>     )
>
> Or not?

There is not. layer refers to this interface:

class IXGMSkin(zope.app.rotterdam.Rotterdam):
    """Skin for xgm.de."""

But your hint has lead to the solution. I have an interface:

class IAbbreviation(Interface):
  [...]

    description = TextLine(
        title = u"Erklaerung",
        required = False,
        default = "")  <--

Which I have changed to

default = u""

Thanks a lot!!

Florian


>
> Regards
> Roger Ineichen
> _____________________________
> END OF MESSAGE
>
> > -----Original Message-----
> > From: [EMAIL PROTECTED]
> > [mailto:[EMAIL PROTECTED] On
> > Behalf Of Florian Lindner
> > Sent: Sunday, June 04, 2006 12:25 PM
> > To: zope3-dev@zope.org
> > Subject: [Zope3-dev] What's wrong with my configure.zcml?
> >
> > Hello,
> > sorry for the post to the dev list but on the users list no
> > one was able to help me and I got no idea what I can try....
> > My Zope3 (most recent SVN version gives that error on startup):
> >
> > [...]
> >   File
> > "/home/florian/Zope3/src/zope/schema/_bootstrapfields.py",
> > line 263, in _validate
> >     super(MinMaxLen, self)._validate(value)
> >   File
> > "/home/florian/Zope3/src/zope/schema/_bootstrapfields.py",
> > line 165, in _validate
> >     raise WrongType(value, self._type)
> > zope.configuration.xmlconfig.ZopeXMLConfigurationError:
> > File "/home/florian/Desktop/zope/etc/site.zcml", line 7.2-7.55
> >     ZopeXMLConfigurationError:
> > File
> > "/home/florian/Desktop/zope/etc/package-includes/xgm-configure.zcml",
> > line 1.0-1.25
> >     ZopeXMLConfigurationError:
> > File "/home/florian/Desktop/zope/lib/python/xgm/configure.zcml", line
> > 2.4-2.34
> >     ZopeXMLConfigurationError:
> > File
> > "/home/florian/Desktop/zope/lib/python/xgm/browser/configure.z
> > cml", line
> > 2.4-2.31
> >     ZopeXMLConfigurationError:
> > File
> > "/home/florian/Desktop/zope/lib/python/xgm/browser/skin/config
> > ure.zcml",
> > line 3.4-7.6
> >     ConfigurationError: ('Invalid value for', 'layer', "('',
> > <type 'unicode'>)")
> >
> >
> > I have attached xgm/browser/skin/configure.zcml. It is not
> > containing any unicode nor does interface.py (in which is the
> > layer declared).
> >
> > [EMAIL PROTECTED] ~/Desktop/zope/lib/python $ file
> > xgm/browser/skin/configure.zcml
> > xgm/browser/skin/configure.zcml: ASCII text [EMAIL PROTECTED]
> > ~/Desktop/zope/lib/python $ file xgm/interfaces.py
> > xgm/interfaces.py: ASCII Java program text, with CRLF line terminators
> >
> > (don't know why file thinks it's java...)
> >
> > Any one got any idea what I can do?
> >
> > Thanks,
> >
> > Florian
_______________________________________________
Zope3-dev mailing list
Zope3-dev@zope.org
Unsub: http://mail.zope.org/mailman/options/zope3-dev/archive%40mail-archive.com

Reply via email to