Peter Bengtsson schrieb:

> [Just checking.]
> Have you tried to acctually _use_ the animated gif in context with other HTML?
> I have experienced problem some single time with images (can't remember what the 
>problem/image was) viewed directly from the View management tab.
> Excuse the childish suggestion.

Any help is appreciated!!!

I tried your suggestion. The animGif works fine with every kind of HTML.
I really think it's a Zope problem.
Also the gif downloaded from Zope works with HTML outside Zope.
The following doesn't work as well:
Refer to the gif situated on your Zope server from a HTML file outside Zope. - Same 

<head><title>the title</title></head>
<body><img src="http://localhost:8080/animGif"></body>

I also tried to name the animGif explicitely animGif.gif instead of animGif - guessed 
what? - same problem!

Any more ideas, please?



> ----- Original Message -----
> From: "Lars Heber" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Friday, October 06, 2000 3:24 PM
> Subject: [Zope] Animated GIFs
> > Hi there,
> >
> > I've got a strange problem.
> >
> > I want to upload an animated GIF to my Zope, but when I want to view it,
> >
> > animation stops at the last frame instead of looping indefinitely.
> >
> > When not uploaded to Zope, the animation works fine,
> > also, when I download the GIF by rightclick from a Zope site and view
> > it again outside Zope, it works perfectly!
> >
> > What's going on here??? Any ideas?
> >
> > PS.: The content_type is image/gif.
> >         Do animGifs have another one? Just an idea...

Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to