Hi Tim,

I _think_ the problem may be that your choice of property is unlucky,
because 'title' is already defined by default in Zope.
Try changing it to something else and test. For example: 'timtitle'

In 2.3b1 you can go to the built in Help System by selecting 'Zope Quick
Start' + 'GO' [use the management top HTML frame]
Then use seerch for title and see what comes up... a long list since as you
will see.

Hope this helps. Welcome to wide, deep, free land of Zope ...and good luck!

- Jason
___________________________________________________________
Jason CUNLIFFE = NOMADICS['Interactive Art and Technology']

----- Original Message -----
From: Tim Moore <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, January 19, 2001 5:58 PM
Subject: [Zope] ZClasses and "title" property


> Let me start by introducing myself...My name is Tim Moore and I'm new
> to the list and Zope in general.  I'm still figuring out how
> everything works, so forgive me if I'm missing something basic here
> :-)
>
> I'm creating several ZClasses for the site I'm working on.  In one of
> them I'd like to have a property called "title", but when I try to add
> it, I get the following error:
>
> Error Type: Bad Request
> Error Value: The id "title" is invalid--it is already in use.
>
> I'm confused, because this seems to happen even when I make a
> bare-bones minimal class, but a few of the examples I've found on the
> web site have ZClasses with title properties.
>
> I'm using version 2.3b1...is this a recent change in behavior or am I
> doing something wrong?  If this is a change, does this mean I have to
> use a different property name, or is there some other way I can edit
> this title property?




_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to