So what are the errors, are there any tracebacks, does the thing your trying 
to do work when outside of Zope?

What version of MySQL is it?

Can you run any queries, or is it one particular query?

What versions of the MySQLDB and MySQLDA are you using?

Answering some/all of these questions will get you closer to an answer.

I can give you some hope though.  I have a Zope+MySQL site that has been 
running non-stop for about 7-8 months with no problems at all, so it can be 

One final note, the people on the list are, as I'm sure you are, busy people. 
 They do their best to help and generally do.  Some posts slip through the 
net though, I wouldn't take offence at not getting answered.



On Tuesday 23 January 2001 23:17, alankirk wrote:
> Hi there,
> i sent an email the other week regarding problems i've been experiencing
> with zope and MySQL. I've set up a database connection for zope and mysql
> and it sort of works. I can send queries to add data to my database ok but
> when i send a query to get data from my database i get one of 3 errors and
> my python server that zope runs from stops. The errors i get are Python
> experienced an error in (either nothing,MYSQL.DLL or PYTHON15.DLL). I am
> using Zope 2.2.2 on windows(this time i'd appreciate no sarcastic comments
> this time) I've sent a few emails about this problem to various people
> (including to this address) and the response has been pretty poor, i've
> even tried to email people involved with the mysql database adaptors and
> got no response. It is really important that i get this problem sorted now
> if possible as my final year project for university depends on this 'bug'
> getting fixed.
> If you can give me help on this or point me in the direction of someone who
> can, i'd be grateful
> Cheers
> Alan

Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"; name="Attachment: 1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to