Do you see anything in your logs?

----- Original Message ----- From: "Ignacio Valdes" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "thomas desvenain" <[EMAIL PROTECTED]>; <zope@zope.org>
Sent: Sunday, June 25, 2006 7:18 PM
Subject: Re: [Zope] No joy on 8080.

Thanks, effective-user is zope and it appears to own the directories pertaining to zope. I restarted it using /etc/rc.d/init.d/zope restart but I still don't get anything on 8080. -- IV

On Mon, 26 Jun 2006 01:01:24 +0200
 "thomas desvenain" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

i had this problem : i forgot giving to zope server's "effective-user" the
rights on zope instance directory

(effective-user name is defined in zopeinstance/etc/zope.conf)

2006/6/26, Ignacio Valdes <[EMAIL PROTECTED]>:

Hello all,

I installed Zope on Fedora Core 5 using yum install zope, I opened
port 8080 with lokkit, then I started it up using zopectl start. This
is all on a headless server by ssh so I can't check
http://localhost:8080 but http://server ip address:8080 on my browser
doesn't work. I do have xampp apache running as well and can get the
xampp welcome screen to appear but with xampp apache started or
stopped http://server ip address:8080 doesn't do anything. I'm baffled
as to what to do next. What should I try?


-- IV

Maybe ...

chown -R your user name (not as root!)  /your/zope-instance

If that doesnt work you might review these 2 zope install write ups:


x http://plone.org/documentation/how-to/setup-from-source


Zope maillist  -  Zope@zope.org
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to