Hi;
I've been trying for days but I can't track this bug. My client and some of her customers can't hit their site:
http://mrtablecloth-vi.com/
but I can hit it just fine (as well as most people). The client reports a "Welcome to Web.vi \n Zope" page (where web.vi is my URL and the box is localhost.web.vi). I'm using Pound as a reverse proxy, but clearly it's passing Pound because Zope is coming up on the page. I'm using mapping in VHM which I assume is working since I can see the page. I've checked Z2.log and found nothing unusual (shared results in earlier posts). I see this in the errors log:


User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/EMarket [ /Store/Tablecloths/images/men... <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662240.180.381228250462> 17:17:08 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /corner_top_left.gif/resize ] <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662228.230.651302204005> 17:17:08 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /pixel.gif ] <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662228.220.273020100189> 17:17:01 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /border_top.gif/resize ] <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662221.920.195539952566> 17:16:56 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /border_bottom.gif/resize ] <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662216.750.439680314462> 17:16:55 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /clothing.jpg/resize ] <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662215.210.000893402756093> 17:16:51 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /corner_bottom_right.gif/resiz... <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662211.310.876987707782> 17:16:49 Anonymous User (None) NotFound: http://www.mrtablecloth-vi.com/images [ /corner_bottom_left.gif/resize... <http://202.71.106.119:8080/error_log/showEntry?id=1155662209.830.156037522536>


and I've posted this kind of stuff before with no comments, however, I still don't understand what those brackets are all about and why it's throwing an error, although I suspect that the page would still try to render even if it couldn't pull down those graphics. Can anyone please suggest how I can track this bug?
TIA,
beno
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to