Further testing today - cloning the entire system onto a Mac OS Extended 
(Journalled) drive and everything works perfectly
I believe this to be a bug with APFS

Steve


> On 4 Feb 2018, at 16:19, Chuck Miller via 4D_Tech <4d_tech@lists.4d.com> 
> wrote:
> 
> It also depends upon when doc was created. Sometimes the O/S needs time to 
> update itself. I have found that occasionally I have created a document and I 
> have to wait via a repeat loop that looks like this
> 
> Create document
> DocFound_B:=false
> repeat
> delay process(current process;60)
> test to see of document found Use document list in the directory and check 
> for the file
> if(found)
> DocFound_B:=true
> end if
> 
> until((not(DocFound_B))
> 
> ------------------------------------------------------------------------------------------------
> Chuck Miller Voice: (617) 739-0306
> Informed Solutions, Inc. Fax: (617) 232-1064       
> mailto:cjmiller<AT SIGN>informed-solutions.com 
> Brookline, MA 02446 USA Registered 4D Developer                
>       Providers of 4D and Sybase connectivity
>          http://www.informed-solutions.com  
> ------------------------------------------------------------------------------------------------
> This message and any attached documents contain information which may be 
> confidential, subject to privilege or exempt from disclosure under applicable 
> law.  These materials are intended only for the use of the intended 
> recipient. If you are not the intended recipient of this transmission, you 
> are hereby notified that any distribution, disclosure, printing, copying, 
> storage, modification or the taking of any action in reliance upon this 
> transmission is strictly prohibited.  Delivery of this message to any person 
> other than the intended recipient shall not compromise or waive such 
> confidentiality, privilege or exemption from disclosure as to this 
> communication. 
> 
>> On Feb 3, 2018, at 10:47 AM, Bernd Fröhlich via 4D_Tech 
>> <4d_tech@lists.4d.com> wrote:
>> 
>> Stephen Shaw:
>> 
>>> Error -43 is returned on the following line
>>>   $error:=SMTP_Attachment ($smtp_id; $document; 2; 0; ””; ”application/PDF”)
>> 
>> Error -43 is the OS error "file not found". 
> 
> **********************************************************************
> 4D Internet Users Group (4D iNUG)
> FAQ:  http://lists.4d.com/faqnug.html
> Archive:  http://lists.4d.com/archives.html
> Options: http://lists.4d.com/mailman/options/4d_tech
> Unsub:  mailto:4d_tech-unsubscr...@lists.4d.com
> **********************************************************************

**********************************************************************
4D Internet Users Group (4D iNUG)
FAQ:  http://lists.4d.com/faqnug.html
Archive:  http://lists.4d.com/archives.html
Options: http://lists.4d.com/mailman/options/4d_tech
Unsub:  mailto:4d_tech-unsubscr...@lists.4d.com
**********************************************************************

Reply via email to