Berlijn, 11 april 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 3.6.6 aan voor Windows, MacOS en Linux, gericht op bedrijven en individuele eindgebruikers die grotere stabiliteit verkiezen boven nieuwere mogelijkheden. Deze nieuwe versie is geschikt voor het groeiend aantal organisaties dat naar LibreOffice overstapt, welk aantal wereldwijd gestaag groeit.

LibreOffice gebruikers, voorstanders van vrije software en leden van de gemeenschap kunnen The Document Foundation steunen met een gift. Er is een donatie-pagina – met veel keuzes inclusief PayPal en credit cards - op http://donate.libreoffice.org, om de groei van het project, zoals infrastructuur, marketing en de ontwikkeling van lokale taalgemeenschappen te ondersteunen.

LibreOffice 3.6.6 kan per direct worden gedownload van de volgende locatie: http://www.libreoffice.org/download/. Extensies zijn beschikbaar op: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

Logbestanden met veranderingen, opgeloste fouten, ten opzichte van LibreOffice 3.6.5 zijn beschikbaar op: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC2 en: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC1 = = Perscontacten Nederland en Vlaanderen

Cor Nouws
    Mobiel: 06 25 20 7001
    E-mail: cor.no...@documentfoundation.org  skype cornouws
Luc Castermans
    E-mail: libreoffic...@gmail.com


 = = Over The Document Foundation (TDF)

The Document Foundation is een open, onafhankelijke en zelfsturende meritocratische organisatie, gevestigd in Berlijn als een Duitse 'Stiftung', die haar fundamenten gebouwd heeft op tien jaar toegewijd werk van de OpenOffice.org gemeenschap. TDF is gestart vanuit het vertrouwen dat de cultuur die hoort bij een onafhankelijke stichting, het beste naar boven brengt in zakelijke en vrijwillige bijdragers, en zal zorgen voor het beste vrije officepakket. TDF staat open voor ieder individu die instemt met haar basiswaarden en die bijdraagt aan haar activiteiten, en verwelkomt ook in het bijzonder deelname van bedrijven, bijvoorbeeld door het sponsoren van individuen, die als gelijke samenwerken met anderen deelnemers uit de gemeenschap. Per december 2012 heeft TDF meer dan 140 leden en meer dan duizend vrijwilligers en deelnemers wereldwijd.


Volledige contact gegevens: http://www.documentfoundation.org/contact/
TDF juridische details: http://www.documentfoundation.org/imprint


--
 http://nl.libreoffice.org
 The Document Foundation - Member Membership Committee--
Unsubscribe instructions: E-mail to announce+h...@nl.libreoffice.org
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/nl/announce/

Antwoord per e-mail aan