https://bugs.contribs.org/show_bug.cgi?id=10403

--- Comment #3 from Brian Read <bri...@bjsystems.co.uk> ---
(In reply to Hsing-Foo Wang from comment #2)
> (In reply to Brian Read from comment #1)
> > It works here:
> 
> I've updated this morning. I have a server with Nextcloud which is using
> PHP56 systemwide provided by the php-scl contrib. Setting systemwide to 7 or
> 7.1 browser only shows error 503, not reachable.

I am also using the php-scl contrib and am up to date:

# yum update --enablerepo=smecontribs
Loaded plugins: fastestmirror, smeserver
Setting up Update Process
Loading mirror speeds from cached hostfile
 * base: centos.serverspace.co.uk
 * smeaddons: smeserver.de-labrusse.fr
 * smecontribs: mirror.enpol-ict.net
 * smeextras: smeserver.de-labrusse.fr
 * smeos: smeserver.de-labrusse.fr
 * smeupdates: smeserver.de-labrusse.fr
 * updates: mozart.ee.ic.ac.uk
base                                                     | 3.7 kB     00:00     
remi-safe                                                | 2.9 kB     00:00     
remi-safe/primary_db                                     | 741 kB     00:00     
smeaddons                                                | 2.9 kB     00:00     
smecontribs                                              | 2.9 kB     00:00     
smeextras                                                | 2.9 kB     00:00     
smeos                                                    | 3.1 kB     00:00     
smeupdates                                               | 2.9 kB     00:00     
updates                                                  | 3.4 kB     00:00     
No Packages marked for Update
# 

Explain a bit more about "Systemwide" and I'll try it.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the QA Contact for the bug.
_______________________________________________
Mail for each SME Contribs bug report
To unsubscribe, e-mail contribteam-unsubscr...@lists.contribs.org
Searchable archive at https://lists.contribs.org/mailman/public/contribteam/

Reply via email to