I only reverted upload, not the method he is using.

Tom

On 30/05/2019 20:43, Simon Poole wrote:
See https://github.com/zerebubuth/openstreetmap-cgimap/issues/189

Your app should be working again right now as Tom has reverted back to the Rails implemetation, still you should likely be using OAuth to start with.

Simon

Am 30.05.2019 um 21:33 schrieb Colin Smale:

A (private) program I use which accesses the OSM API has stopped working since the last time I used it, a couple of weeks ago. Read-only calls to the API, including a (proven correct) Authentication header are now failing with 401 Unauthorized, with the returned body indicating a problem with the username/password. The same call without the Authorization header succeeds. I swear nothing has changed on my side; double-checking the auth header with Fiddler shows the username/password I expect, and I can still logout/login using these values (which I haven't changed).

Is there anything going on, or has anything changed on the API, that may be causing this?

Sample URL: GET on https://api.openstreetmap.org/api/0.6/relation/8465619

I know I can just remove the authentication - it was added for "future use" anyway - but why has it suddenly broken?

Thanks,

Colin


_______________________________________________
dev mailing list
dev@openstreetmap.org
https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev

_______________________________________________
dev mailing list
dev@openstreetmap.org
https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev



--
Tom Hughes (t...@compton.nu)
http://compton.nu/

_______________________________________________
dev mailing list
dev@openstreetmap.org
https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev

Reply via email to