first ...turn off the client (workstation)

second ... shut down the server...

problem solved!

or

walk out of the area...Out of Site out of mind.. problem solved...

-----Original Message-----
From: Candee Vaglica [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Friday, January 04, 2002 9:23 AM
To: Exchange Discussions
Subject: RE: Some Problem Someplace, I think


Do you use Outlook?

-----Original Message-----
From: Tim Ault [mailto:[EMAIL PROTECTED]] 
Sent: Friday, January 04, 2002 9:15 AM
To: Exchange Discussions
Subject: Some Problem Someplace, I think


hi list..

i have a problem with either the server or the client..
how do i fix it..?


_________________________________________________________________
List posting FAQ:       http://www.swinc.com/resource/exch_faq.htm
Archives:               http://www.swynk.com/sitesearch/search.asp
To unsubscribe:         mailto:[EMAIL PROTECTED]
Exchange List admin:    [EMAIL PROTECTED]

_________________________________________________________________
List posting FAQ:       http://www.swinc.com/resource/exch_faq.htm
Archives:               http://www.swynk.com/sitesearch/search.asp
To unsubscribe:         mailto:[EMAIL PROTECTED]
Exchange List admin:    [EMAIL PROTECTED]

_________________________________________________________________
List posting FAQ:       http://www.swinc.com/resource/exch_faq.htm
Archives:               http://www.swynk.com/sitesearch/search.asp
To unsubscribe:         mailto:[EMAIL PROTECTED]
Exchange List admin:    [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to