I had a similar problem. It is a limitation of Frame. It starts the
hyperlink at the beginning of the line and ends it at the first
character format tag it comes to. Then it goes to the next line. I had
to take out my character tag to get the entire line to be an active
hyperlink. 

Thanks,

Gillian Flato


-----Original Message-----
From: framers-bounces+gflato=nanometrics....@lists.frameusers.com
[mailto:framers-bounces+gflato=nanometrics.com at lists.frameusers.com] On
Behalf Of Nick Howard
Sent: Thursday, June 01, 2006 10:37 AM
To: framers at lists.frameusers.com
Subject: Applying a character format to page number in index

Hello,

I have added a standard index to a book and it works and looks fine, but
now the client wants to change the color of the page numbers. On the
reference page I have changed it to look like this:
\t <Blue> <$pagenum>

Blue is a character format that turns the text blue. The problem is that
when I apply the style the hyperlinks are to the left of the page
numbers, so the page numbers themselves are not active links. The
appearance of the file is fine. 

Thanks for any help, I really appreciate it.


Thanks,

Nick Howard
Finite Matters Ltd.
804.556.1180 - Phone
804.556.1183 - Fax

_______________________________________________


You are currently subscribed to Framers as gflato at nanometrics.com.

Send list messages to framers at lists.frameusers.com.

To unsubscribe send a blank email to 
framers-unsubscribe at lists.frameusers.com
or visit
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/gflato%40nanometrics
.com

Send administrative questions to lisa at frameusers.com. Visit
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.


This message (including any attachments) may contain confidential information 
intended for a specific individual and purpose. If you are not the intended 
recipient, delete this message. If you are not the intended recipient, 
disclosing, copying, distributing, or taking any action based on this message 
is strictly prohibited.

Reply via email to