On Wed, 02 Dec 2015, Andy Thompson wrote:
Since updating to RHEL 7.2 I've got issues with ns-slapd hanging the
system up after a period of time.  The directory becomes unresponsive
to searches or any connections.  After a restart I see

[02/Dec/2015:15:27:41 -0500] - slapd started.  Listening on All Interfaces port 
389 for LDAP requests
[02/Dec/2015:15:27:41 -0500] - Listening on All Interfaces port 636 for LDAPS 
requests
[02/Dec/2015:15:27:41 -0500] - Listening on /var/run/slapd-MHBENP-LIN.socket 
for LDAPI requests
[02/Dec/2015:15:27:44 -0500] NSMMReplicationPlugin - 
agmt="cn=meTomdhixnpipa02.mhbenp.lin" (mdhixnpipa02:389): Replication bind with 
GSSAPI auth resumed
[02/Dec/2015:15:27:47 -0500] NSMMReplicationPlugin - replication keep alive entry 
<cn=repl keep alive 4,dc=mhbenp,dc=lin> already exists

In the logs and occasionally the keepalive entry message is seen a few times 
and then eventually the ns-slapd taps the system.  100% util, system load 
crawls up between 30 and 40 and eventually I have to restart the service to get 
it to respond again.  Memory usage is normal, db and entry cache is 
sufficient.. possibly a little on the high side but resource is sitting there 
asking to be used :)

Running 389-ds-base-1.3.4.0-19.el7.x86_64 after the update yesterday.

What additional information can I provide?
install debuginfo for 389-ds-base and slapi-nis, and take a pstack
output for ns-slapd pid.
--
/ Alexander Bokovoy

--
Manage your subscription for the Freeipa-users mailing list:
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users
Go to http://freeipa.org for more info on the project

Reply via email to