Yann, you can use an account I use for testing in jabber.org

JID: johnny_t...@jabber.org
pass: computer

On Fri, Feb 5, 2010 at 6:00 AM,  <gajim-devel-requ...@gajim.org> wrote:
> Send Gajim-devel mailing list submissions to
>        gajim-de...@gajim.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        http://lists.gajim.org/cgi-bin/listinfo/gajim-devel
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        gajim-devel-requ...@gajim.org
>
> You can reach the person managing the list at
>        gajim-devel-ow...@gajim.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Gajim-devel digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. Re: 0.11.4 (Yann Leboulanger)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Thu, 04 Feb 2010 18:29:59 +0100
> From: Yann Leboulanger <aste...@lagaule.org>
> To: gajim-devel@gajim.org
> Subject: Re: [Gajim-devel] 0.11.4
> Message-ID: <4b6b0417.3070...@lagaule.org>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> Peter Saint-Andre wrote:
>> On 1/28/10 12:03 PM, Yann Leboulanger wrote:
>>> Peter Saint-Andre wrote:
>>>> The latest Gajim in Debian Stable is 0.11.4. How old is that version?
>>>> Does it support STARTTLS? We've had reports of login problems with the
>>>> new server software at jabber.org (including disabling of port 5223).
>>>>
>>>> Thanks!
>>> For the moment I cannot test, the server doesn't reply, or reply so
>>> slowly that I cannot do any test
>>>
>>> I'll re-try later
>>
>> The jabber.org service is quite stable now, so I think it's safe to test.
>>
>> Thanks!
>>
>> Peter
>
> I just tried, and no I don't see any connection problem. But I cannot do
> a lot of tests because I don't have an account on jabber.org server.
> register.jabber.org is disabled for the moment, and In Band Registration
> reply with a strange error:
>
> SENT:
> <iq xmlns="jabber:client" to="jabber.org" type="get" id="1"><query
> xmlns="jabber:iq:register" /></iq>
> RECV:
> <stream:error><bad-namespace-prefix
> xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'/></stream:error></stream:stream>
>
> But connection and TLS handshake works, even in 0.11.4 release.
>
> --
> Yann
>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> Gajim-devel mailing list
> Gajim-devel@gajim.org
> http://lists.gajim.org/cgi-bin/listinfo/gajim-devel
>
> End of Gajim-devel Digest, Vol 61, Issue 2
> ******************************************
>



-- 
Jefry Lagrange
_______________________________________________
Gajim-devel mailing list
Gajim-devel@gajim.org
http://lists.gajim.org/cgi-bin/listinfo/gajim-devel

Reply via email to