It works when I set Japanese as the preferred language.

I saw these lines in ginga.po under the folder galaxy-dist/locale/jp/LC_MESSAGES

#: tools/**.xml
#: tool_conf.xml

msgid "Get Data"
msgstr "データ取得"

msgid "Get ENCODE Data"
msgstr "ENCODEデータ取得"

msgid "ENCODE Tools"
msgstr "ENCODEツール"

But it seems that it doesn't have any effects (See screenshots).

Is it possible to make the text in xml files display in Japanese?

On 11-10-10 下午9:39, Greg Von Kuster wrote:
To clarify a bit more, there are currently only 2 languages supported in the
Galaxy distribution; English and Japanese (note the 'en' and 'ja' subdirectories
in the 'locale' directory). Setting your preferred language in your browser to
Japanese will only render some Galaxy content in Japanese. The strings that are
rendered in the preferred language (other than English) are preceded by an
underscore character and are enclosed in parentheses.

For example, in the Edit Attributes page for datasets, the following:

<div class="toolForm">
<div class="toolFormTitle">${_('Edit Attributes')}</div>

will render the section title in Japanese characters if that is your preferred
browser language encoding:




For example,
On Oct 10, 2011, at 9:26 AM, Daniel Blankenberg wrote:

>  Hi HF,
>
>  Limited support is available. In order to view Galaxy in other languages, you
>  need to set the language preference in your browser to e.g. Japanese. Chrom,
>  for example, allows you to set up a priority ordered list of prefered
>  languages, so you'll have to set Japanese to the top of the list for it to
>  request that language over English. Please let us know if you encounter
>  difficulties.
>
>
>  Thanks for using Galaxy,
>
>  Dan
>
>
>  On Oct 9, 2011, at 10:07 PM, 孙翰菲 wrote:
>
>>  Hi,all
>>
>>  I'm trying to translate galaxy into Chinese recently.
>>
>>  I found there's a directory "locale" under the galaxy directory, it looks
>>  like this:
>>
>>  .
>>  |-- en
>>  | `-- LC_MESSAGES
>>  | |-- ginga.mo
>>  | |-- ginga.po
>>  | |-- tools.mo
>>  | `-- tools.po
>>  |-- ginga.pot
>>  |-- ja
>>  | `-- LC_MESSAGES
>>  | |-- ginga.mo
>>  | |-- ginga.po
>>  | |-- tools.mo
>>  | `-- tools.po
>>  |-- tools.pot
>>
>>  It seems that Galaxy could display in Japanese, then I stopped the running
>>  galaxy service on the localhost and tried:
>>
>>  # export LANG=ja_JP.utf-8
>>  # run.sh
>>
>>  But the webpage is still English.
>>
>>  Then I copied the *.mo files to /usr/share/locale/ja_JP/LC_MESSAGES, but it
>>  doesn't work either.
>>
>>  Does anyone know whether it's possible to display galaxy in Japanese now?
>>
>>  Thanks!
>>
>>  HF


<<attachment: Screen shot 2011-10-11 at 上午09.55.20.png>>

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to