Hi JanakiRam,

I will take Greg into CC. He is the main Tool Shed developer, maybe we spotted a bug in populating "prior_installation_required" in repository_dependencies.xml file. He probably knows if that is supposed to work.


Greg, to summarize our findings. It seems that if JanakiRam uploads a repository_dependencies.xml file into a local toolshed the "prior_installation_required='False'" will be inserted. If he tries to install it, Galaxy complains about a wrong syntax inside the repository_dependecies.xml file. Imho "prior_installation_required" does not make sense in repository_dependencies.xml or? Is that an bug?

JanakiRam can you confirm my summary?

Thanks,
Bjoern

Am 03.04.2014 12:49, schrieb Janaki Rama Rao Gollapudi:
Hi,

I am using latest checkout from
https://bitbucket.org/galaxy/galaxy-dist/(Just now I also updated my
local galaxy code base).  Yes, without
repository dependency everything working fine.

Thanks,
JanakiRam



On Thu, Apr 3, 2014 at 3:39 PM, Björn Grüning <bjoern.gruen...@gmail.com>wrote:

Hi,

I just tested it in the test-toolshed and for me
'prior_installation_required' is not inserted. Which Galaxy version do you
use? Please note, that I'm not sure if that is really causing the trouble
you have seen.
If you remove the repository dependency everything is working as expected?



Am 03.04.2014 12:01, schrieb Janaki Rama Rao Gollapudi:

  Hi Bjoern,

Please see my comments inline.

On Thu, Apr 3, 2014 at 3:14 PM, Björn Grüning <bjoern.gruen...@gmail.com>
wrote:

  Hi Janaki,

can you try to remove this prior_installation_required completely?


         I didn't added 'prior_installation_required' in the
repository_dependencies.xml(as this is optional), it got added when I
exported repository files from tool shed. Actual
repository_dependencies.xml file has below content.

<?xml version="1.0"?>
<repositories description="test description">
       <repository name="string_occurrence" owner="janakiram-t1" />
</repositories>


  Also why do you need a repository dependency, I think that is not needed
or?


            This is the first time I working with repository dependencies,
so
for testing I am trying to add simple repository dependency to my custom
tool.


Cheers,
Bjoern

Am 03.04.2014 09:30, schrieb Janaki Rama Rao Gollapudi:

   Hi Bjoern,


I also exported both the repositories from local toolshed. Please find
the
attached files.


Thanks,
JanakiRam


On Thu, Apr 3, 2014 at 12:50 PM, Janaki Rama Rao Gollapudi <
janakiram.gollap...@india.semanticbits.com> wrote:

   Hi,


Thanks for quick reply. Please find the attached .tar file of both the
repositories.


Thanks,
JanakiRam


On Thu, Apr 3, 2014 at 12:45 PM, Björn Grüning <
bjoern.gruen...@gmail.com>wrote:

   This all seems to be fine, can you send me a tarball with both

repositories ...

Thanks,
Bjoern

Am 03.04.2014 09:05, schrieb Janaki Rama Rao Gollapudi:

   Hi,


Did anyone faced this issue ?. I struck here. Please suggest me.


Thanks,
JanakiRam


On Wed, Apr 2, 2014 at 3:10 PM, Janaki Rama Rao Gollapudi <
janakiram.gollap...@india.semanticbits.com> wrote:

    Hi,


I have implemented a custom tool called 'barcode-parse' and uploaded
this
custom to into my local tool shed(which is running at
http://localhost:9009). Also able to install this custom tool from
galaxy.

Then I have added simple repository dependency. I have created a xml
file
'repository_dependencies.xml'. Then I created a new repository in
the
toolShed called 'Test' and uploaded all necessary files(.py,
definition
xml
file and repository dependency xml file) into this repository. (I
have
created another repository called 'string_occurrence' and uploaded
necessary files into toolShed which is used as dependency
repository)

<?xml version="1.0"?>
<repositories description="">
         <repository toolshed="http://localhost:9009";
name="string_occurrence" owner="janakiram-t1" />
</repositories>

I tried to install custom tool 'barcode-parse' from galaxy, but I
got
below error message.

The repository dependency definitions for this repository are
invalid
and
will be ignored.

I followed the steps mentioned in the galaxy wiki<https://wiki.
galaxyproject.org/SimpleRepositoryDependencies>


Am I doing anything wrong? Please suggest me on this.

Thanks,
JanakiRam





___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
      http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
      http://galaxyproject.org/search/mailinglists/








___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
 http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
 http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to