Brendan wrote:
> On Wednesday 13 February 2008, Jim Sabatke wrote:
>> Brendan wrote:
>>> More on the "bug" I am running into. It very well may be that this is not
>>> a bug and just a feature or whatever that I am running into, but it's not
>>> very well explained anywhere, seemingly.
>>>
>>> I have an image that I have worked on, had multiple layers, then when
>>> merged down, it cannot be drawn on directly, even though only one layer
>>> is shown and no error message pops up. 2.2 didn't seem to feature this,
>>> as I have done it countless times. Seems to be intermittent, but it's
>>> hard to figure out when I don't have much time to debug.
>>>
>>> More info...when I am saving the image as a jpeg, it shows the message
>>> about transparency...so is there a hidden layer or something that isn't
>>> allowing me to draw on...oh hell, I am running out of words.
>>>
>>> I can send out a screenshot of the "issue". Didn't want to send it to the
>>> list and waste bandwidth.
>>>
>>> BTW, this is a compiled-from-source version of 2.4.4.
>>> _______________________________________________
>> I suspect that sending the XCF file, as suggested earlier by I don't
>> remember who, might be the best way to start.  That should contain
>> everything, hidden or not, in your picture.
> 
> Sadly, it's private work product that I can't release...If someone mailed me 
> off-list, I'm sure I could find a way.

Can you create and duplicate the problem with a non-product photo that
you can share?

Jim
_______________________________________________
Gimp-developer mailing list
Gimp-developer@lists.XCF.Berkeley.EDU
https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-developer

Reply via email to