-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

once there was a problem that was similar ... but different. Anyhow, it might be worth a try:


Have a look into http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=335329

hth, lexA

Am 20.10.2006 um 19:05 schrieb Curtis Vaughan:

Curtis Vaughan <cavaughan <at> gmail.com> writes:

Here's an update to my problem.
In the first place, forget about the color issue.

I created a second account on my computer
and logged into that account and
installed Gimp.app under that account.
First I made sure, however, that English
was the primary language and USA was for
localization. Everything was working fine.

So I went back to my account. English is the
primary language, followed by Russian and
French. However, Russia was for localization.
So, I changed it to USA. Then I tried Gimp.
Same font problem.
So then I started removing various
configuration files.
For example, I removed ~/.gimp-2.2/.
I removed ~/Library/Application Support/Gimp/.
I copied over the ~/.gimp-2.2 directory from the
user I created. Etc.
Each time I would retry installing and launching
Gimp, but everytime the same problem.

Anybody have any idea what needs to be done to
get Gimp to show up with Latin fonts?


_______________________________________________
Gimp-user mailing list
Gimp-user@lists.XCF.Berkeley.EDU
https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-user


- ---
Live is like a chocolate box, you never know what you wanna get...
GPG Signatur auf http://wernicke-online.net/Impressum/ prüfen

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.1 (Darwin)

iD8DBQFFORx4R9mXLVsAbiQRAt8XAJ4ykcp+SxFX5D0w42o38MOZ2ofirQCgu6l7
aJz2VB487cHzhwvV61Y1WB8=
=HWTS
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
Gimp-user mailing list
Gimp-user@lists.XCF.Berkeley.EDU
https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-user

Reply via email to