Hola,

El 07/07/06, Pere Castells <[EMAIL PROTECTED]> ha escrit:
No entenc res ... si, ara ja ho se, no te sentit pagar una assegurança a tot
risc amb un cotxe de 10 anys ... però es que mai ha tingut res i es des de
el principi que es va contractar ... i son 380 euros (per no donar
"partes"). Poca diferencia amb tercers.
 
 
Encara que sigui a tercers Pere, has d'anar ressant perque ningú et doni un cop, doncs un cotxe d'aquesta edat de seguida es considera sinistre total.
 
A nosaltres ens van donar un cop estan el cotxe aparcat, es va fer el parte amistós i quan va venir el perit ens el va declarar sinistre total amb un valor de 300€, el cotxe tenia 10 anys. Sense entrar en detalls, el vam arreglar i la reparació va pujar a 1.300€.
 
Les companyies tenen un conveni entre elles (i veig que amb elles mateixes) perque en aquests casos només paguin el valor venal del cotxe. Davant d'això tens dues possibilitats, denunciar-ho al jutjat o negociar amb ells.
 
Les denúncies d'aquests fets son resoltes favorablement per a l'assegurat, però és clar, val una pasta tot i que la justícia és gratuita.
 
Negociar amb ells suposa plantejar el fet de trobar un cotxe de les mateixes característiques en el mercat de compra-venda i que acceptin el preu com a valor de la indemnització. Acostumen a acceptar-ho, saben que en el mercat cada vegada hi ha menys cotxes d'aquesta edat i per trobar-ne un pot ser interessant agafar-se un any sabàtic.
 
A nosaltres ens oferient 600€ sinó trovàbem un cotxe amb un preu superior de venda. No en vam trobar cap, i a tot això ens vam comprar el cotxe nou. Al vell li quedaven uns messos de l'assegurança a tercers i vam aprofitar-los pel nou canviant a tot risc. Vam trucar a la companyia per preguntar que haviem de fer per cobrar la indemnització, que presentem la factura, preguntem quant cobrerem i li vam fer repetir dues vegades perque no ens quadrava res, ens pagaven el total de la factura. Els improperis posteriors ja te'ls pots imaginar. Tot el procés va durar 8 messos.
 
Per cert, quan ens vam comprar el cotxe ens van comentar al concessionari que els cotxes que porten tots els airbags possibles avançant notablement el risc de ser declarats sinistre total. I estem parlant de seguretat, no de "xorradetes" electròniques.
 
Salutacions

 
_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a