Felicitats, per la part que et toca ... ara ja pots presumir, no sols de bon basc sinó de pont, tot i que, suposo, sempre ho has estat d'orgullós :-)) (no m'atreveixo a dir bilbaí, no se com esteu amb la gran ciutat, igual foto la pota. Un dia, no fa gaire, a un de Riudoms el felicito per la pujada del Nastic a primera i casi em mata).

Aquest vespre, si puc, penjaré la noticia al meu diari i les fotos que tinc del pont en honor al esdeveniment.

Curiosament, l'imatge del pont, la tinc a la retina des de ben petit ... no se si m'hi van portar o l'havia vist en fotografies (l'imatge es en blanc i negre, per tant es possible que fos fotografia). Sempre em va cridar l'atenció i a la que vaig poder hi vaig "tornar" ... realment es espectacular ... tot i que l'imatge que tenia era que la "barca" era de fusta (tipus vagó de tren) i només transportava passatgers ... aquest cop portava fins hi tot cotxes i era molt mes modern de com ho recordava ... per cert, uns quants cotxes ... entenc la modernitat, però aquesta "barca", amb anuncis d'una caixa o un banc (crec recordar) dons que desmereix en el entorn (es una opinió).

pos eso, felicitats

----- Original Message ----- From: Txerra
To: llista@internauta.net
Sent: Thursday, July 13, 2006 4:10 PM
Subject: [Internauta] Portugalete


Bona tarda a tothom!
Pels companys de la llista que haveu passat per i sobre ell fa poc, i pels que no el coneguin, us he de dir que el pont del meu poble, Portugalete (Bizkaia) ha estat declarat Patrimoni de l'Humanita per l'Unesco. Notícia i enllaç a: http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=321877&idseccio_PK=132&h=
-----
Salut
Txerra
http://txerrades.blogspot.com/_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta _______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a