>Did you already implement software decoding with libavcodec?
>Once this works, you should only have to switch from the "h264"
>decoder to the "h264_rkmpp" decoder to make it work.

I tried to do this, but it doesn't work.(software decoding works, hardware 
decoding does not work)

I can post output:
[NULL @ 0x2f88c030] Opening '../4k.h264' for reading
[file @ 0x2f88c6c0] Setting default whitelist 'file,crypto'
[h264 @ 0x2f88c030] Format h264 probed with size=2048 and score=51
[h264 @ 0x2f88c030] Before avformat_find_stream_info() pos: 0 bytes read:32768 
seeks:0 nb_streams:1
[AVBSFContext @ 0x2f893ce0] nal_unit_type: 6, nal_ref_idc: 0
[AVBSFContext @ 0x2f893ce0] nal_unit_type: 7, nal_ref_idc: 3
[AVBSFContext @ 0x2f893ce0] nal_unit_type: 8, nal_ref_idc: 3
[AVBSFContext @ 0x2f893ce0] nal_unit_type: 5, nal_ref_idc: 3
[h264 @ 0x2f88d0d0] nal_unit_type: 6, nal_ref_idc: 0
[h264 @ 0x2f88d0d0] nal_unit_type: 7, nal_ref_idc: 3
[h264 @ 0x2f88d0d0] nal_unit_type: 8, nal_ref_idc: 3
[h264 @ 0x2f88d0d0] nal_unit_type: 5, nal_ref_idc: 3
[h264 @ 0x2f88d0d0] Format yuv420p chosen by get_format().
[h264 @ 0x2f88d0d0] Reinit context to 1280x544, pix_fmt: yuv420p
[h264 @ 0x2f88d0d0] no picture 
[h264 @ 0x2f88c030] max_analyze_duration 5000000 reached at 5017667 
microseconds st:0
[h264 @ 0x2f88c030] After avformat_find_stream_info() pos: 63488 bytes 
read:65536 seeks:0 frames:123
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Initializing RKMPP decoder.
mpi: mpp version: 5849089 author: Herman Chen [mpp]: Add temporally patch for 
blocking issue
hal_h264d_api: hal_h264d_init mpp_buffer_group_get_internal used ion In
mpp_rt: NOT found ion allocator
mpp_rt: NOT found drm allocator
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] RKMPP decoder initialized successfully.
Rkmpp codec is opened
[h264_rkmpp @ 0x2f88e2f0] Initializing RKMPP decoder.
mpi: mpp version: 5849089 author: Herman Chen [mpp]: Add temporally patch for 
blocking issue
hal_h264d_api: hal_h264d_init mpp_buffer_group_get_internal used ion In
[h264_rkmpp @ 0x2f88e2f0] RKMPP decoder initialized successfully.
Could not find audio stream in input file '../4k.h264'
Input #0, h264, from '../4k.h264':
  Duration: N/A, bitrate: N/A
    Stream #0:0, 123, 1/1200000: Video: h264 (Main), 1 reference frame, 
yuv420p(progressive, left), 1280x544, 0/1, 24.08 fps, 23.98 tbr, 1200k tbn, 
47.95 tbc
Demuxing video from file '../4k.h264' into 'video'
[AVBSFContext @ 0x2f8a6890] The input looks like it is Annex B already
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 35 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 43028 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Timeout when trying to get a frame from MPP
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 99 bytes to decoder
...
...  (s ame type messages )
...
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 40 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Timeout when trying to get a frame from MPP
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 156 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Timeout when trying to get a frame from MPP
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 40 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Timeout when trying to get a frame from MPP
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 156 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Timeout when trying to get a frame from MPP
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] End of stream.
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Wrote 0 bytes to decoder
[h264_rkmpp @ 0x2f88e710] Received a EOS frame.



_______________________________________________
Libav-user mailing list
Libav-user@ffmpeg.org
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/libav-user

Reply via email to