On 18 October 2016 at 12:13, Thomas Gahr <daga...@gmail.com> wrote:
>> Hi Thomas,
>> have you played with the alsamixer settings? you may have to do some
>> unmuting https://groups.google.com/forum/#!topic/linux-sunxi/rJDiF8qSnLc
>
>
> Hi CodeKipper,
> thanks for your answer!
>
> I'm afraid playing with alsa(mixer) settings is no help for me, since alsa
> does not even recognize the card, so there's nothing I can unmute.
> I *did* try to play with the settings (like the suggestion from
> https://linux-sunxi.org/Audio_Codec) but, no surprise here, this did not
> work, it only lead to I/O error message from alsamixer.
> The hardware is not even showing up in /sys/class/sound so I think the error
> is "below" alsa, i.e. something wrong with my kernel config / modules loaded
> or missing
can you run dmesg | grep codec and also show a diff of all your
changes. To get the codec working should only be one line added to
your dts.
CK
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "linux-sunxi" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
> email to linux-sunxi+unsubscr...@googlegroups.com.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"linux-sunxi" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to linux-sunxi+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to