After *much* fun I got Hipster 2017.10 to install on my Giada N3.  Firefox is 
marginally functional, very marginally  functional. It consumes roughly 1/2 of 
the 2 GB main memory.

The first set of  output is from the first session when I was asked about 
telemetry.  The 2nd seems to relate to "getting into yahoo mail and trying to 
send a message." The part in quotes above  was all typed without echo.

--------------------------------------------------------
rhb@openindiana:~$ /usr/bin/firefox
[Child 1674] ###!!! ABORT: Aborting on channel error.: file 
/jenkins/jobs/oi-userland/workspace/components/web/firefox/firefox-52.4.1esr/ipc/glue/MessageChannel.cpp,
 line 2152
[Child 1674] ###!!! ABORT: Aborting on channel error.: file 
/jenkins/jobs/oi-userland/workspace/components/web/firefox/firefox-52.4.1esr/ipc/glue/MessageChannel.cpp,
 line 2152
Killed
rhb@openindiana:~$ /usr/bin/firefox
1510491023078   addons.update-checker   WARN    Update manifest for 
webcom...@mozilla.org did not contain an updates property
1510491023185   addons.update-checker   WARN    Update manifest for 
e10sroll...@mozilla.org did not contain an updates property
1510491023297   addons.update-checker   WARN    Update manifest for 
aushel...@mozilla.org did not contain an updates property
1510491023407   addons.update-checker   WARN    Update manifest for 
fire...@getpocket.com did not contain an updates property
1510491026100   addons.update-checker   WARN    Update manifest for 
{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd} did not contain an updates property

-------------------------------------------------------------------

Typing more than a few words is very problematic.

The release notes asserted that one could install versions of OI in parallel.  
Having successfully installed 151_a8 in the first 1/2 of the disk I tried 
installing Hipster in the 2nd half.  This was *not* good for 1515_a8..  The 
install seemed to go normally, but when I tried to log in, 2017.10  would not 
accept my password.  I moved the drive over to another 2017.10 instance on a 
z400 and cleared the passwords from /etc/shadow.  After that the 2017.10 
instance would not boot.

I had intended to use the 2nd half of the disk to mirror the first half as 
protection against media failures.  However, ti appears that it is not possible 
access the 2nd MSDOS partition.  I used the text installer for all installs.  
The typing latency is running to over a minute at times.

The text installer would *not* allow me to have two Solaris partitions.

Having discovered that the latency is because 2 GB is not enough memory, I'm 
not sure any of this matters.

Reg

_______________________________________________
oi-dev mailing list
oi-dev@openindiana.org
https://openindiana.org/mailman/listinfo/oi-dev

Reply via email to