I copied and pasted your image src code into mine and it worked fine. I
have noticed problems with receipts being overly 'sticky' though and
sometimes I have to clear cache or even go into Administration >
Workstation > Stored Preferences and delete the eg.print.template.checkout
(or whichever one I've changed) setting.



Terran McCanna
PINES Program Manager
Georgia Public Library Service
1800 Century Place, Suite 150
Atlanta, GA 30345
404-235-7138
tmcca...@georgialibraries.org


On Wed, Feb 14, 2018 at 4:36 PM, Geoff Sams <gs...@roanoketexas.com> wrote:

> Yeah, we’ve hosted the image directly on our Evergreen production servers
> and the link is via https in the template:
>
>
>
> <img style="width: 165px; height: 103px; border: 0;" src="https://roanoke.
> northtexaslibraries.org/opac/images/RPLGrey.png" />
>
>
>
> That worked just fine in the XUL client, but the new templates just won’t
> print it.
>
>
>
> I’m going to see if any of the IRC suggestions from the conversation Kathy
> posted will work for me and post my results.
>
>
>
> Thanks,
>
> Geoff Sams
>
> Library Manager
>
> Roanoke Public Library
>
> 817-491-2691 <(817)%20491-2691>
>
>
>
> *From:* Open-ils-general [mailto:open-ils-general-
> boun...@list.georgialibraries.org] *On Behalf Of *Terran McCanna
> *Sent:* Wednesday, February 14, 2018 3:22 PM
> *To:* Evergreen Discussion Group <open-ils-general@list.
> georgialibraries.org>
> *Subject:* Re: [OPEN-ILS-GENERAL] Logos on Receipt Templates
>
>
>
> Hi Geoff,
>
> We had to make sure our graphics were on a secured (https) server in order
> for them to work.
>
>
> Terran McCanna
> PINES Program Manager
> Georgia Public Library Service
> 1800 Century Place, Suite 150
> <https://maps.google.com/?q=1800+Century+Place,+Suite+150+%0D+Atlanta,+GA+30345&entry=gmail&source=g>
> Atlanta, GA 30345
> 404-235-7138 <(404)%20235-7138>
> tmcca...@georgialibraries.org
>
>
>
> On Wed, Feb 14, 2018 at 3:38 PM, Geoff Sams <gs...@roanoketexas.com>
> wrote:
>
> Hello all,
>
>
>
> After the myriad receipt template related emails I thought I’d jump in
> with a question that has come up while replicating old receipt templates in
> the web client.  We had a logo setup in our old templates that printed
> without issues, but now when we embed that logo it shows up in preview
> without issue but shows up as an outlined box on the actual printed
> receipts.  Has anyone else run into similar issues and found a work around?
>
>
>
> Thanks,
>
> Geoff Sams
>
> Library Manager
>
> Roanoke Public Library
>
> 817-491-2691 <(817)%20491-2691>
>
>
>
>
>

Reply via email to