Thank you! That fixed that issue.
-Jon

On Fri, Aug 17, 2018 at 4:59 PM, Jason Stephenson <ja...@sigio.com> wrote:

> JonGeorg,
>
> Looks like you got a bad miror when cpan autoconfigured itself. This
> isn't strictly an Evergreen issue, but I can help you with it.
>
> Run the following command as root to start up CPAN:
>
> perl -MCPAN -e shell
>
> In the CPAN shell that opens, type the following:
>
> o conf urllist pop
> o conf urllist push http://www.perl.com/CPAN/
> o conf commit
>
> The above should get you a working mirror. You can then run the
> prerequisite installation again.
>
> You can find a current list of US CPAN mirrors, here:
>
> http://mirrors.cpan.org/#us
>
> HtH,
> Jason
>
> On 08/17/2018 07:26 PM, JonGeorg SageLibrary wrote:
> > Is anyone else having this issue when running the make command on
> > evergreen 3.1.1 as root?
> >
> > When I run 'make -f Open-ILS/src/extras/Makefile.install ubuntu-xenial'
> > it attempts to connect to
> > ftp://mirror.datapipe.net/pub/CPAN/authors/01mailrc.txt.gz. as anonymous
> > / blank. When I manually open ftp to that location whether via cmd or
> > Filezilla it connects fine but the directory is completely empty at
> > root, no pub directory, nothing. And I've tried this from different
> > machines with different external IP's with the same result.
> >
> > Which then results in the following errors:
> >
> > Open-ILS/src/extras//install//Makefile.common:5: recipe for target
> > 'install_cpan' failed
> > make[2]: *** [install_cpan] Error 255
> > make[2]: Leaving directory '/home/opensrf/Evergreen-ILS-3.1.1'
> > Open-ILS/src/extras//install/Makefile.ubuntu-xenial:136: recipe for
> > target 'all' failed
> > make[1]: *** [all] Error 2
> > make[1]: Leaving directory '/home/opensrf/Evergreen-ILS-3.1.1'
> > Open-ILS/src/extras/Makefile.install:74: recipe for target
> > 'ubuntu-xenial' failed
> > make: *** [ubuntu-xenial] Error 2
> >
> > Please advise
> > -Jon
> >
>

Reply via email to