Hi Dan! I tried your branch and 'configure' work now, however, I get an error 
with 'make':

portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.c:53:51: fatal error: 
../../hostapi/wasapi/mingw-include/ks.h: No such file or directory
compilation terminated.
Makefile:719: die Regel für Ziel „portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.lo“ 
scheiterte 
make[2]: *** [portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.lo] Fehler 1 
make[2]: Verzeichnis „/c/pd_externals/pd/portaudio“ wird verlassen 
Makefile:489: die Regel für Ziel „all-recursive“ scheiterte
make[1]: *** [all-recursive] Fehler 1
make[1]: Verzeichnis „/c/pd_externals/pd“ wird verlassen
Makefile:413: die Regel für Ziel „all“ scheiterte
make: *** [all] Fehler 2

Christof

 
 

Gesendet: Mittwoch, 21. September 2016 um 01:05 Uhr
Von: "Dan Wilcox" <danomat...@gmail.com>
An: "Christof Ressi" <christof.re...@gmx.at>
Cc: pd-list@lists.iem.at
Betreff: Re: [PD] configure fails for portaudio (Windows 7)

Can you try the “autotools_updates” branch from 
https://github.com/pure-data/pure-data/tree/autotools_updates?
 
I removed the separate step of calling configure on portaudio directly as we 
now handle it in a makefile instead.
 

--------
Dan Wilcox
@danomatika[https://twitter.com/danomatika]
danomatika.com[http://danomatika.com]
robotcowboy.com[http://robotcowboy.com] 

On Sep 20, 2016, at 3:40 PM, 
pd-list-requ...@lists.iem.at[pd-list-requ...@lists.iem.at] wrote: 

From: "Christof Ressi" <christof.re...@gmx.at[christof.re...@gmx.at]>
Subject: [PD] configure fails for portaudio (Windows 7)
Date: September 20, 2016 at 3:40:34 PM MDT
To: pd-l...@iem.at[pd-l...@iem.at]

Hi list,

I've already build several Pd externals with MinGW on Windows 7 using the 
pd-lib-builder, but never build Pd itself from source for this platform. 
'configure' always fails for portaudio. The error message I get is this:

=== configuring in portaudio (/c/pd_externals/pd/portaudio)
configure: running /bin/sh m4/config/configure --disable-option-checking 
'--prefix=/usr/local'  --cache-file=/dev/null --srcdir=.
/bin/sh: m4/config/configure: No such file or directory
configure: error: m4/config/configure failed for portaudio

There is indeed no 'configure' in m4/config. Any idea what could be the 
problem? I attached the config.log, in case that helps...

Christof<config.log>

_______________________________________________
Pd-list@lists.iem.at mailing list
UNSUBSCRIBE and account-management -> 
https://lists.puredata.info/listinfo/pd-list

Reply via email to