Can you pull, clean, run configure, and try building again? I just added the 
missing portaudio api.

--------
Dan Wilcox
@danomatika <https://twitter.com/danomatika>
danomatika.com <http://danomatika.com/>
robotcowboy.com <http://robotcowboy.com/>
> On Sep 20, 2016, at 5:45 PM, Christof Ressi <christof.re...@gmx.at> wrote:
> 
> Hi Dan! I tried your branch and 'configure' work now, however, I get an error 
> with 'make':
> 
> portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.c:53:51: fatal error: 
> ../../hostapi/wasapi/mingw-include/ks.h: No such file or directory
> compilation terminated.
> Makefile:719: die Regel für Ziel „portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.lo“ 
> scheiterte 
> make[2]: *** [portaudio/src/os/win/pa_win_wdmks_utils.lo] Fehler 1 
> make[2]: Verzeichnis „/c/pd_externals/pd/portaudio“ wird verlassen 
> Makefile:489: die Regel für Ziel „all-recursive“ scheiterte
> make[1]: *** [all-recursive] Fehler 1
> make[1]: Verzeichnis „/c/pd_externals/pd“ wird verlassen
> Makefile:413: die Regel für Ziel „all“ scheiterte
> make: *** [all] Fehler 2
> 
> Christof
> 
>  
>  
> 
> Gesendet: Mittwoch, 21. September 2016 um 01:05 Uhr
> Von: "Dan Wilcox" <danomat...@gmail.com>
> An: "Christof Ressi" <christof.re...@gmx.at>
> Cc: pd-list@lists.iem.at
> Betreff: Re: [PD] configure fails for portaudio (Windows 7)
> 
> Can you try the “autotools_updates” branch from 
> https://github.com/pure-data/pure-data/tree/autotools_updates?
>  
> I removed the separate step of calling configure on portaudio directly as we 
> now handle it in a makefile instead.
>  
> 
> --------
> Dan Wilcox
> @danomatika[https://twitter.com/danomatika]
> danomatika.com[http://danomatika.com]
> robotcowboy.com[http://robotcowboy.com] 
> 
> On Sep 20, 2016, at 3:40 PM, 
> pd-list-requ...@lists.iem.at[pd-list-requ...@lists.iem.at] wrote: 
> 
> From: "Christof Ressi" <christof.re...@gmx.at[christof.re...@gmx.at]>
> Subject: [PD] configure fails for portaudio (Windows 7)
> Date: September 20, 2016 at 3:40:34 PM MDT
> To: pd-l...@iem.at[pd-l...@iem.at]
> 
> Hi list,
> 
> I've already build several Pd externals with MinGW on Windows 7 using the 
> pd-lib-builder, but never build Pd itself from source for this platform. 
> 'configure' always fails for portaudio. The error message I get is this:
> 
> === configuring in portaudio (/c/pd_externals/pd/portaudio)
> configure: running /bin/sh m4/config/configure --disable-option-checking 
> '--prefix=/usr/local'  --cache-file=/dev/null --srcdir=.
> /bin/sh: m4/config/configure: No such file or directory
> configure: error: m4/config/configure failed for portaudio
> 
> There is indeed no 'configure' in m4/config. Any idea what could be the 
> problem? I attached the config.log, in case that helps...
> 
> Christof<config.log>

_______________________________________________
Pd-list@lists.iem.at mailing list
UNSUBSCRIBE and account-management -> 
https://lists.puredata.info/listinfo/pd-list

Reply via email to