Not being one to hijack threads, but I haven't heard of this performance hit
when using HT, I have what should all rights be a pretty fast server, dual
2.4 Xeons with HT 205gb raid 5 array, 1 gig of memory. And it is only 50% as
fast as my old server which was a dual AMD MP 1400's with a 45gb raid 5
array and 1gb of ram. I have read everything I could find on Pg performance
tweaked all the variables that were suggested and nothing. Which is why I
subscribed to this list, just been lurking so far but this caught my eye. 


-----Original Message-----
[mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Andrew Sullivan
Sent: Friday, October 31, 2003 8:36 AM
Subject: Re: [PERFORM] Pg+Linux swap use

On Fri, Oct 31, 2003 at 12:03:59PM -0200, alexandre :: aldeia digital wrote:
> Scott, Jeff and Shridhar:
> 1 GB RAM :)
> The stock kernels are not the same, HyperThreading enabled. 80

Some people have reported that things actually slow down with HT
enabled.  Have you tried turning it off?


Andrew Sullivan                         204-4141 Yonge Street
Afilias Canada                        Toronto, Ontario Canada
<[EMAIL PROTECTED]>                              M2P 2A8
                                         +1 416 646 3304 x110

---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 8: explain analyze is your friend

---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 3: if posting/reading through Usenet, please send an appropriate
      subscribe-nomail command to [EMAIL PROTECTED] so that your
      message can get through to the mailing list cleanly

Reply via email to