On Fri, 2 Mar 2001 15:14:06 -0700, you wrote:

>Hi All,
>
>I'm sorry to report that Protel has not fixed the problem where schematic
>part fields all revert back to an asterisk, when a schematic part is moved.

Yep got me the other day but is not as repeatable as it used to be - I
think perhaps SP6 bought it back. 

Most noticable on simulation schematics because you see the problem when
the simulation fails rather than when you next bother to carefully inspect
the partlist. 

Cheers, Terry.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
*  This message sent by: PROTEL EDA USERS MAILING LIST
*
*  Use the "reply" command in your email program to
*  respond to this message.
*
*  To unsubscribe from this mailing list use the form at
*  the Association web site. You will need to give the same
*  email address you originally used to subscribe (do not
*  give an alias unless it was used to subscribe).
*
*  Visit http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*  to unsubscribe or to subscribe a new email address.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

______________________________________________________
To post a message: <mailto:[EMAIL PROTECTED]>

To unsubscribe or subscribe we recommend using the
form at our web site:
http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html

You may also unsubscribe directly by email:
<mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum>
however this may fail if you're trying to unsubscribe
an "old" email address, an alias mail account, or if
your mail client uses an unusual encoding format.

To contact the Forum Administrator:
<mailto:[EMAIL PROTECTED]>

Reply via email to