Ian Wilson wrote:

> Joop,
>
> Instead of using Select-Connected Copper, can you try Shift-Click on the
> polygons and seeing if they copy then.  I suspect that you need to select
> the polygon *not* just the tracks of the polygon.  There is a
> difference.  Using select selected copper you are only selecting
> the tracks
> (I suspect) and not the polygon.

Yes, this way they are properly copied and pasted.
I only need the resulting tracks of the polygons to build a simple cluster.
Thanks for the tip (or workaround)!

> Maybe there
> should be a new select command Select-Polygons, possibly there would be
> some use for a Expand Selection server that could expand any partially
> selected copper connections and polygons which have one or more selected
> tracks.  Maybe this server could have an option box to control what
> entities are included in the expanded selection. Maybe maybe maybe...but
> not by me at this time (anyway), anyone else want a go?

Yes, I agree, maybe next Service Pack (if any)?

Have a nice day!

Joop Reekers
Semecs bv, Almelo NL.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to