hello,

i'm finishing up a pcb that somebody else started.  i've
added two resistors to the schematic and when i go to 
update the pcb, i don't get any errors but under warnings
it says that i'm missing two footprints.  the components
that use those footprints look fine on the pcb, and the
footprints of the supposedly missing components are listed
in the pcb under the particular components attributes.  
YET, when i make a footprint library from the pcb, things
get more confusing.  one of the "missing" footprints is
there in the newly created footprint library.  the other
one isn't.

does anybody have any idea what i'm doing wrong here? 
since the actual pcb looks fine, can i ignore the warnings?
i hate to do that.  i'd rather understand and fix the
problem.  why isn't the "make library" making one of the
component footprints, which it obviously understands because
the component is successfully laid on the pcb.  why is the
"update pcb" ignoring the one footprint that IS in the library
that i've made from the pcb?

thank you, miker

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to