Terry Creer wrote:

>    Part 1.1Type: Plain Text (text/plain)

        Just recently I have been getting 'ghost' button presses from my

mouse in P99SE. When placing a track, I press the left button to start
it,
and it is as if I had pressed the button twice. It's starting to get
annoying. Any suggestions?

        The mouse is a Logitech optical scroll mouse. I'm using the
latest
drivers from Logitech (Mouseware 9.61) and running a P4 1.6GHz with 391
Mb
RAM.

Your button switches may be wearing out.  I have had this happen on
several
mice and trackballs (which I prefer for CAD work).  I buy the closest
matching
switch from Digi-Key or Newark, and replace them.  In a pinch, I can
move
the center switch to replace the worn-out one.

If there is a mouse test program, you might try it to see if it is
detecting
double or erratic button presses.

Jon


************************************************************************
* Tracking #: FD1E8DB9E6915A44AAE37128A224B63EE0EEC0F7
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to