Nu prea inteleg ce treaba are serviciul de urgenta.
Trebuie sa recunosc, habar nu am cum este organizata plata cheltuielilor medicale in Romania. In general vorbind "Urgenta" este un serviciu utilitar, nu are treaba cu plata. Sigur, poate sa nu te intereseze cine este seful SMURD dar poate ca etnia a avut mare importanta in structura implementata. Poate ca l-ati pus special pe un tsigan arab ca sa va faca organizare ca la arabi! De fapt, ma amuza cand ma uit prin stiri, ca o gramada de nume de ministrii si alti conducatori sunt nume neromanesti si imi aduc aminte de Eminescu!
De fapt care este problema, pe ce este bataia?
Revenind la de-ale arabilor, am cam trecut prin anii 50 si 60 cand structura medicala a fost organizata prin toata tara, si dupa cate imi aduc aminte, nu era nimeni lasat sa moara pe strada Si, saracan de mine , credeam ca romanii sunt inca in stare sa se organizeze si fara lifte straine,. dar se pare ca m-am inselat. Ca sa tin discutia la un nivel constructiv, in momentul cand ai asigurare, spitalul face ce plateste asigurarea, daca vrea sa faca altceva, neplatit de asigurare, este pe barba lui.
Dan G

On 1/10/2012 12:28 AM, M Cristian Ioan wrote:

aici nu este vorba de “liftele striane”in general, si nici de “tsiganul asta arab”in particular, ci de noua lege a Sanatatii!
o intrebare foarte pertinenta este:
Ce vei face dupa iesirea din spital, asigurat fiind, cand vei gasi in cutia postala o factura de 8.000 lei emisa de spital cu cheltuieli care nu ti-au fost decontate de firma care ti-a facut asigurarea medicala? Astepti somatia si executarea silita a locuintei? iar daca am un accident si vine ambulanta SMURD sa ma scoata, la momnetul resoectuiv am alte preocupari decat sa intreb ce etnie are seful SMURD!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Tuesday, January 10, 2012 1:54 AM
*Subject:* Re: [protest-ro] Moarte Salvarii si SMURD!

Eram curios de unde a mai aparut si asta, nu ma intereseaza daca este ruda cu mortu' or not. Eu m-am batut cu arabii care invadasera Bucurestiul pe vremuri cand eram pe acolo, inteleg ca acum sunt mari si tari. Imi pare bine ca am placat la timp, sa nu ajung sa vad tara condusa de lifte straine, ca acum. Da, te inteleg, romanii sunt niste cretini, au nevoie de v'un arab , v'un turc sau v'un chinez ca sa ii organizeze! Ceea ce spui tu despre tsiganul asta arab, este prostie cosmopolita, dar nu am de gand nici sa ti-o dovedesc nici sa ma cert cu tine.
Dan G
On 1/9/2012 3:26 PM, ARIN wrote:

Raed Arafat e dintr-o tzara araba (nu mai stiu precis care), stabilit in Romania de foarte mult timp (cred ca imediat dupa Revolutie sau chiar inainte - cred ca a fost student la Timisoara) si a infiintat CEL MAI eficient serviciu de urgenta din Romania (SMURD), cu sistem de descarcerare, interventie in caz de dezastre samd. E o persoana stimata de cam toata lumea (bineinteles, nu si de Base) si careia i se datoreaza o GRAMADA de vieti salvate. Meritul e cu atat mai mare cu cat a infiintat acest serviciu practic fara sprijin de la Stat, mai degraba intr-un regim tip "ONG", adica privat. Nu stiu daca e "ruda cu mortul" (ca poate pe acolo "rudeniile" sunt extinse, cine mai stie?) dar si daca ar fi, NU e musai sa impartasesti ideile / idealurile rudelor - d.ex. eu, prin 1990, m-am certat cu o GRAMADA de rude ale mele, care nu-mi puteau ierta ca nu-l inghiteam pe Iliescu >:) Din partea mea, poa' sa fie "ruda" cu cine-o fi! important e ce face - rudele n-ai cum sa ti le alegi, faptele da! ;)
Codruta

  *From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
  *Sent:* Tuesday, January 10, 2012 1:14 AM

  Cine mai este si raed arafat asta? Roman?
  Vreo legatura cu Yasser, mortu'?
  Dan G
  On 1/9/2012 1:25 PM, Ionas Adrian wrote:


  Raed Arafat, atacat în direct de Traian Bãsescu. „Ori pleacã
  ministrul, ori Raed Arafat"

  
http://www.evz.ro/detalii/stiri/raed-arafat-atacat-in-direct-de-traian-basescu-va-inteleg-dorinta-de-a-pastra-totul-la.html

  Se vinde cuprul, aurul, iar acum spitalele la "Alte State"
  competente, la privatii lui BASESCU.

Raspunde prin e-mail lui